Forum » Operacijski sistemi » Razni OS-i
Razni OS-i
eomer ::
Oj!
Za seminarko nalogo imam raziskati razne OS pa ce mi bi kdo znal povedati kateri OS vse obsatjajo (ok Win pa Linux ni treba omenjati) al pa ce kak link obstaja za te zadeve.
Puno vam hvala
Za seminarko nalogo imam raziskati razne OS pa ce mi bi kdo znal povedati kateri OS vse obsatjajo (ok Win pa Linux ni treba omenjati) al pa ce kak link obstaja za te zadeve.
Puno vam hvala
MI_KO ::
CaqKa ::
dobra mmm :) to še pa sam nisem poznal.
btw.. v enem od jokerjev je bil veleopis osjev. sicer samo treh ampak dovolj za seminarsko. beos, linux, w2k.
pa nebo slabo če omeniš kakšen operacijski sistem za recimo mobilne telefone (simbian) ali pa za dlančnike (palmos, wince)
btw.. v enem od jokerjev je bil veleopis osjev. sicer samo treh ampak dovolj za seminarsko. beos, linux, w2k.
pa nebo slabo če omeniš kakšen operacijski sistem za recimo mobilne telefone (simbian) ali pa za dlančnike (palmos, wince)
Gandalfar ::
OberonOS je itaq najbolj carska zadeva ;)
bogi eomer, ce se bo spravil studirat vse OSe v google direktoriju :]
bogi eomer, ce se bo spravil studirat vse OSe v google direktoriju :]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wine zaživel v 64 bitih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6601 (4840) | Poldi112 |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9241 (7272) | christooss |
» | Slo-Tech Linux 2.1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4947 (4784) | Matek |
» | OpenOffice in MS OfficeOddelek: Programska oprema | 1693 (1407) | Aspirinix |
» | Zakaj v Linuxih tak vse počas gre?Oddelek: Pomoč in nasveti | 892 (735) | simon |