Forum » Operacijski sistemi » IPV6 on Windows 2000
IPV6 on Windows 2000
Evil-K ::
Prosm ce mi kdo pove kaj vse morm instalerat na windowse 2000 poleg service packa 2 da bo delu ipv6 ???
Hvala
Hvala
- premaknil: Senitel ()
NoUse4AName ::
kaj se ti ne zdi da bi ta topic pasal v sekcijo na forumu imenovano operacijski sistemi?
Evil-K ::
Ja sorry pa jo naj kdo premakne - nism admin ! Moj problem pa je tak !!!
Imam windows 2000 service pack 2 in sem ze instaliral HOTFIX za ipv6 , pred tem pa sem preuredil file z imenom hotfix.inf tako . setup/hotfix.ini has the value NTServicePack changed from 256 to 512, this is to allow it to install on SP2. V registriju se mi izpiše da je hotfix instaleran a ko grem pod opcijo lastnosti od network and dial up connections in hocem dodati Protocol - Microsoft Ipv6 Protocol ga ni na seznamu kot da hotfix ni instaleran oz ne deluje prav . What can i do now ???
Lp!
Imam windows 2000 service pack 2 in sem ze instaliral HOTFIX za ipv6 , pred tem pa sem preuredil file z imenom hotfix.inf tako . setup/hotfix.ini has the value NTServicePack changed from 256 to 512, this is to allow it to install on SP2. V registriju se mi izpiše da je hotfix instaleran a ko grem pod opcijo lastnosti od network and dial up connections in hocem dodati Protocol - Microsoft Ipv6 Protocol ga ni na seznamu kot da hotfix ni instaleran oz ne deluje prav . What can i do now ???
Lp!
CaqKa ::
winkey+r >>> cmd >>> enter >>> ipv6 install >>> enter.
help?
winkey+r >>> cmd >>> enter >>> ipv6 /?
help?
winkey+r >>> cmd >>> enter >>> ipv6 /?
jlpktnst ::
js sem mogu dodat protokol pod lan-connection, zadeva pa dela pod dial up. Še vedno mi ni jasno kje je finta, vendar dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gajba piva za rešitev mrežneag problema Vista-W2KOddelek: Omrežja in internet | 3222 (2346) | just_a_cook |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13075 (9631) | Kami |
» | IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 8443 (7509) | Witboy |
» | Spisek portovOddelek: Operacijski sistemi | 935 (699) | CaqKa |
» | Nastavite si command prompt v winxpOddelek: Operacijski sistemi | 1202 (922) | CaqKa |