Forum » Operacijski sistemi » Spisek portov
Spisek portov
andrej ::
kaksnih portov? a vseh uporabljenih portov, vseh moznih portov, vseh odprtih portov, ali samo opise kaj se na katerem portu nahaja?
poglej services datoteko v WINDOWS\system32\drivers\etc. Za vse trenutno odprte porte napisi "netstat".
poglej services datoteko v WINDOWS\system32\drivers\etc. Za vse trenutno odprte porte napisi "netstat".
Mac ::
S čim pa odperem to datoteko? XP je ne pozna (nima končnice), servis preko internrta pa tudi nič ne najde.
CaqKa ::
netstat napiši v cmdju... winkey+r > cmd > enter > netstat > enter
nisem vedo.. thx andrej
zakaj bi potem rabo firawall če s tem vidim keri port je ofnan?
nisem vedo.. thx andrej
zakaj bi potem rabo firawall če s tem vidim keri port je ofnan?
ta zadeva ti prikaze kaj je odprto, firewall pa lahko tudi prepreci, da se dolocen port sploh odpre!!!
če pa vem kaj je odprto pa lahko tudi jaz sam tisti progi izklopim/killam ali pa ga zbrisem/mu onemogocim delovanje...
lepo si naredim skripto ki mi bo zaganjala tale netstat pa naredim da preusmerja podatke na txt... ;)
lepo si naredim skripto ki mi bo zaganjala tale netstat pa naredim da preusmerja podatke na txt... ;)
nisem cia ali pa fbi da bi bilo prepozno... če bo pa štel kolko mp3jev mam pa mi je vseeno...
zal ti ne prestevajo samo mp3-jev, ampak ti raje naredijo kaj boljsega. recimo kaksni script kiddyi ti lahko tak zafurajo masino, da moras potem kar reinstall naredit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 6899 (5328) | Daniel |
» | firestarter linux outbound connectionsOddelek: Informacijska varnost | 803 (701) | BRBR |
» | Problemi z Broadband routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1372 (1161) | hruske |
» | ARNES blokira porte?Oddelek: Omrežja in internet | 2243 (1690) | G2 |
» | antivirusni program in virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1172 (1075) | tx-z |