Forum » Operacijski sistemi » realtek deep sleep mode
realtek deep sleep mode
Cossy ::
Ojla,
Imam sledec problem, onboard network kartico od realteka ne morem zbudit iz spanja. Namrec kot 1.stvar je da ko se logiram v win7 mi welcome screen zamrzne, po par resetiranjih pridem not, vendar je tu tezava st.2, ne najde mi network kartice nikjer, niti v device managerju niti kje drugje. Koda ne obstaja. V biosu je enablana. Ko hocem instalirat driverje mi napise: realtek ethernet cable was not found, if deep sleep mode is enabled plug the cable.
Probal sem od resitev ki sem nasel na netu:
- izklop iz elektrike za par ur- nic se ne zgodi, isto ko prej
- dal rame ven za 10 min, nic sene zgodi
Prosim za kak nasvet,idejo karkoli...
Hvala
Imam sledec problem, onboard network kartico od realteka ne morem zbudit iz spanja. Namrec kot 1.stvar je da ko se logiram v win7 mi welcome screen zamrzne, po par resetiranjih pridem not, vendar je tu tezava st.2, ne najde mi network kartice nikjer, niti v device managerju niti kje drugje. Koda ne obstaja. V biosu je enablana. Ko hocem instalirat driverje mi napise: realtek ethernet cable was not found, if deep sleep mode is enabled plug the cable.
Probal sem od resitev ki sem nasel na netu:
- izklop iz elektrike za par ur- nic se ne zgodi, isto ko prej
- dal rame ven za 10 min, nic sene zgodi
Prosim za kak nasvet,idejo karkoli...
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel predstavil nov vezni nabor Z77 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 17143 (14485) | Janac |
» | PSP Go in igreOddelek: Konzole | 2489 (1137) | hojnikb |
» | IPTV --> DLNAOddelek: Zvok in slika | 2918 (2404) | z3ko |
» | Winsock knjižnicaOddelek: Programiranje | 684 (579) | fiction |
» | Domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1082 (1031) | milc |