Forum » Pomoč in nasveti » Android 2.3 vprašanja
Android 2.3 vprašanja
denisek123 ::
Pozdravljeni
Imam telefon z Androidom im imam nekaj vprašanj.
1.Na začetnem zaslonu imam tisto vrstico z različnimi povezavami (Gps,wifi,bluetooth,prenos in svetlost). Sedaj pa me zanima kako naj to spravim v status bar(tisto kar je na vrhu zaslona in lahko potegneš dol) ?
Kako se to naredi, videl sem že ampak jaz nimam tako.
2.Kako v status bar narediti, da zraven baterije kaže še procente ampak ne da bi si moral zato naložiti kakšno aplikacijo.
3.Zakaj ko grem pod nastavitve nikjer ne piše baterija , ali za baterijo ni nobenih nastavitev ?
Lp
1.Na začetnem zaslonu imam tisto vrstico z različnimi povezavami (Gps,wifi,bluetooth,prenos in svetlost). Sedaj pa me zanima kako naj to spravim v status bar(tisto kar je na vrhu zaslona in lahko potegneš dol) ?
2.Kako v status bar narediti, da zraven baterije kaže še procente ampak ne da bi si moral zato naložiti kakšno aplikacijo.
3.Zakaj ko grem pod nastavitve nikjer ne piše baterija , ali za baterijo ni nobenih nastavitev ?
Lp
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Mavrik ::
denisek123 je izjavil:
Pozdravljeni
In mi moramo zdaj jasno ugibati kater telefon sploh imaš. A VAS RES TAKO BOLI NAPISATI KAKŠEN CIGEL IMATE?!?!?!
denisek123 je izjavil:
Uporabi PowerControls.
denisek123 je izjavil:
Če ni tega proizvajalec predvidel, se ne da.
denisek123 je izjavil:
Lp
Kakšne nastavitve bi pa imel?
The truth is rarely pure and never simple.
gendale ::
>Če ni tega proizvajalec predvidel, se ne da.
če imaš s srečo, se da s custom romom
če imaš s srečo, se da s custom romom
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S8 v 2019 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5422 (4494) | ziga1990 |
» | siol tv na PCOddelek: Mobilne tehnologije | 1719 (1425) | Master_Yoda |
» | Internetni prevarantje našli še en način zavajanja uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 7057 (5221) | MrStein |
» | Mozillin brskalnik brez vmesnikaOddelek: Novice / Brskalniki | 7901 (5964) | Jst |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2234 (2063) | Macketina |