Forum » Pomoč in nasveti » Problem z .iso datotekami
Problem z .iso datotekami
aleks96 ::
Pred kratkim sem si preko interneta naložil program za učenje nemščine - rosetta stone.
Vse kaj moram narediti je, da inštaliram program, ter preko programa inštaliram še datoteko ki je priložena (iso datoteka).
To datoteko sem montiral z deamon toolsom, a je v programu vseeno ne najde. Potem sem datoteko zapekel na cd z powerISO, a mi sploh ne deluje- kot da računalnik nebi zaznal CD-ja. Na drugem, hišnem računalniku zadeva deluje..
Prosim za pomoč, če kdo ve za kaj bi šlo, če sem kaj naredil narobe. Opravičujem se za vse nejasnosti..
Vse kaj moram narediti je, da inštaliram program, ter preko programa inštaliram še datoteko ki je priložena (iso datoteka).
To datoteko sem montiral z deamon toolsom, a je v programu vseeno ne najde. Potem sem datoteko zapekel na cd z powerISO, a mi sploh ne deluje- kot da računalnik nebi zaznal CD-ja. Na drugem, hišnem računalniku zadeva deluje..
Prosim za pomoč, če kdo ve za kaj bi šlo, če sem kaj naredil narobe. Opravičujem se za vse nejasnosti..
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 32-64 bitOddelek: Pomoč in nasveti | 3218 (2510) | 4ever |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7163 (6311) | kreki |
» | Linux[rar]Oddelek: Operacijski sistemi | 1473 (1316) | kitesurfer |
» | Linux Red Hat že inštaliran vendar...Oddelek: Operacijski sistemi | 1311 (1130) | Daedalus |