Forum » Elektrotehnika in elektronika » izbira (MOSFET) tranzistorja
izbira (MOSFET) tranzistorja
settler ::
Pozdravljeni,
lotil se bom projekta bldc krmilnika motorja. Zdaj pa sem naletel na težavo glede izbire samih MOSFET-ov. Zanima me predvsem izbira napetosti MOSFET-a. Koliko večja mora biti od napajanja, oz. kakšen faktor varnosti vzeti, ali se vzame samo polovično nap. napajanja glede na to da so vezani v bridge, itd. Mogoče ima kdo kakšen user guide glede tega?
lotil se bom projekta bldc krmilnika motorja. Zdaj pa sem naletel na težavo glede izbire samih MOSFET-ov. Zanima me predvsem izbira napetosti MOSFET-a. Koliko večja mora biti od napajanja, oz. kakšen faktor varnosti vzeti, ali se vzame samo polovično nap. napajanja glede na to da so vezani v bridge, itd. Mogoče ima kdo kakšen user guide glede tega?
VolkD ::
Najmanj dvakratna napetost napajanja.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni slike na Lenovo G50Oddelek: Pomoč in nasveti | 799 (601) | mihec161 |
» | Preizkus napajalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3598 (3194) | Brane2 |
» | spreminjanje vrtljajev enosmernega motorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6828 (6231) | pr2501 |
» | Veliki problemi z voltažo, za katere ne najdem vzroka:(((Oddelek: Navijanje | 2098 (1503) | Death Knight |
» | Kako do čimboljšega delovanjaOddelek: Navijanje | 1990 (1498) | Tugo |