Forum » Kaj kupiti » wifi usb antena...
wifi usb antena...
matejkola ::
Lp, zanimam se za nakup usb wifi adapterja , ki bi lovila signal do 500-1000m. Na poti ni posebnih ovir ( drevja, razen par hiš). Kaj priporočate hvala za pomoč in odgovor!
Yacked2 ::
Alfa 036NH + 0,49 cm omni antena
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
tiran2000 ::
Ulala kaksna cena... dobil enako anteno za 24 evrov na ebayu (original, z zigom in dodano usmerjeno anteno)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiran2000 ()
B0rg ::
Yacked2 ::
Jaz sem kupil tole: http://shop.wlan-sat.com/strojnaoprema/...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
blze ::
Lp, zanimam se za nakup usb wifi adapterja , ki bi lovila signal do 500-1000m. Na poti ni posebnih ovir ( drevja, razen par hiš). Kaj priporočate hvala za pomoč in odgovor!
Sem to poslal ZS!
Lp, Blaž
uživejte
blze
blze
gslo ::
predrago v slo, kupi na ebay.co.uk ali kakem drugem v EU. ponavad še kak kombo z extra anteno dobiš za to ceno. če ne potrebuješ "n" spektra, poglej celo za alfa AWUS036H. golf2 med wifi usb karticami. :-D
first_line ::
Alfa usb ključ in Alfa 'usmerjena' antena. Z eBaya seveda. Pri nas kupujem samo še skret papir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri poceni zunanji wifi adapter za maksimalni doseg v kampihOddelek: Kaj kupiti | 1390 (1142) | fosil |
» | kateri zunanji wi-fi USB adapter?Oddelek: Kaj kupiti | 4705 (3488) | Spajky |
» | WiFi USB adapter/ojačevalec signala za laptopOddelek: Omrežja in internet | 7301 (7049) | bjan |
» | Wifi USB Adapter AlfaOddelek: Kaj kupiti | 2214 (1991) | Daniel |
» | USB wlan z dobrim dometomOddelek: Kaj kupiti | 2984 (2761) | J-e-r-r-y |