» »

Kakšno tablico si lastite?

Kakšno tablico si lastite?

Fadil ::

Kakšno tablico si lastite? 7 ali 10 palčno? Sam sem v dilemi kaj kupiti zase. Sinu sem kupil Samsung Galaxy Tab 2 7.0, ki mi je načeloma zelo všeč, vendar me malce bega branje knjig na njem. Določene knjige se bere brez problema zelo lepo, nekatere pa imajo majhen tekst da popizdiš.
Razmišljam za kaj bi jo jaz uporabljal: internet, branje kakšnih knjig, glasba, mogoče kakšna igra in leže ogled kakšne nadaljevanke + ostale uporabne Apps
Za precej naštetih stvari, verjamem da je 7 palčna tablica dovolj, edino branje in mogoče gledanje nadaljevank, filmov pa ne vem. Ker 10 palčne tablice še nisem testiral nimam pojma.
Druga stvar pa je ta, da Samsung Galaxy Tab 2 7.0 dobiš že za 170€ + SD kartica + ovitek :)
10 palčni Tab pa je že 280€ + SD kartica + ovitek :8)
Z nakupom bi bil rad seveda zadovoljen, zato sprašujem kaj uporabljate vi!? Več izkušenj in mnenj mi bo lažje pomagalo pri odločitvi. :)

Lep pozdrav

Molde321 ::

Kupi si iPad Mini....Ima 7,9 inčni ekran, res super tablica, včeraj sem si jo sposodil za par ur... Za to kar si zgoraj naštel bo to najboljša izbira, vsaj za moje pojme. iOS je daleč pred androidom glede "enostavnosti" in po hitrosti (v mislih imam to, da je zelo gladek, ne-laggajoč sistem). Pa še aplikacije (igre) so super optimizirane za iOS, medtem ko na Google Play najdeš samo sranje in štekanje...

djordjevic ::

HTC Flyer 7". Ni več najhitrejša, za pogledat mejle, kaj na brzino pobrskat po spletu, počekirat imdb in branje knjig pa je čisto dobra.
No grave is deep enough to keep us in chains.

fosil ::

Poglej še 8" je ravno vmes.
Tako je!

Fadil ::

V primeru da kupim rabljen o tablico Galaxy Tab 2 7.0, me zanima kako jo povrniti na tovarniške nastavitve, oziroma da poenostavim vprašanje. Rabljena tablica je že registrirana pod drugo ime in tako pri nakupu v Google Play tudi deluje. Kako spremeniti registracijo na novega lastnika?


Lp

hellboy123 ::

Ponastavitev na tovarniške nastavitve: Nastavitve -> Osebno -> Varnostno kopiranje in ponastavitev.

Račun pa čist enostavno spremeniš na svoj mail/ime: Nastavitve -> Računi -> Email ali/in Google.

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13119874 (15306) Vkun
»

samsung galaxy tab

Oddelek: Pomoč in nasveti
5793 (723) KoMar-

Android tablica? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9016719 (11676) Mavrik
»

iPAD da ali ne ?

Oddelek: Kaj kupiti
4510774 (8625) Lonsarg

Več podobnih tem