Forum » Pomoč in nasveti » PS/2 in wireless miška
PS/2 in wireless miška
Grizzly ::
Zdravo!
Razmišljam o nakupu nove brezžične miške. Sedaj imam žično USB miško, ki je preko pretvornika priklopljena preko PS/2. In tako bi želel priklopiti tudi novo brezžično miško. Torej USB receiver bi preko USB-PS2 pretvornika priklopil v PS/2 vtičnico. S tem bi seveda prihranil en USB priključek, saj mi jih že tako zmanjkuje.
Sedaj se sprašujem, ali bi tako priklopljena miška delovala. Torej, ali bi jo računalnik prepoznal ali je preko USB-PS2 pretvornika mogoče priklopiti samo žične miške. Je kdo probal tako priklopiti?
Razmišljam o nakupu nove brezžične miške. Sedaj imam žično USB miško, ki je preko pretvornika priklopljena preko PS/2. In tako bi želel priklopiti tudi novo brezžično miško. Torej USB receiver bi preko USB-PS2 pretvornika priklopil v PS/2 vtičnico. S tem bi seveda prihranil en USB priključek, saj mi jih že tako zmanjkuje.
Sedaj se sprašujem, ali bi tako priklopljena miška delovala. Torej, ali bi jo računalnik prepoznal ali je preko USB-PS2 pretvornika mogoče priklopiti samo žične miške. Je kdo probal tako priklopiti?
brodul ::
Mogoce bi lahko kupil USB raseritveno kartico. Cene so okoli 10 eur za 5 * USB 2.
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI KVM preklopnik na VGA monitorOddelek: Zvok in slika | 4554 (4403) | Saladin |
» | Miška za PS2Oddelek: Konzole | 1272 (1126) | Michaelosz |
» | Flat tipkovniceOddelek: Strojna oprema | 2690 (2100) | PlayTheGame |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1896 (1841) | Eschelon |
» | Katera miška je najboljsa?Oddelek: Strojna oprema | 2004 (1591) | Matek |