Forum » Kaj kupiti » mSata -> Sata adapter
mSata -> Sata adapter
Veron ::
Torej imam en mSata SSD iz prenosnika in sicer Samsung MZMPC032HBCD 32GB
Rad bi kupil nek Sata adapter, s katerim bi lahko ta SSD v drugem (stacionarnem) pcju uporabil kot "navaden" disk za OS. Ima kdo izkušnje s katerim od teh adapterjev?
Ker nekje piše, da podpira "SSD: SAMSUNG PM800 mSATA" (+ nekaj drugih, to je od samsunga), čeprav mi ni najbolj jasno, čemu (če je) omejena podpira? Sej če prav razumem, tukaj ne gre za neko vezje ali nek čip, ampak čisto gol adapter?
Gledam pa tole: ebay msata adapter
Rad bi kupil nek Sata adapter, s katerim bi lahko ta SSD v drugem (stacionarnem) pcju uporabil kot "navaden" disk za OS. Ima kdo izkušnje s katerim od teh adapterjev?
Ker nekje piše, da podpira "SSD: SAMSUNG PM800 mSATA" (+ nekaj drugih, to je od samsunga), čeprav mi ni najbolj jasno, čemu (če je) omejena podpira? Sej če prav razumem, tukaj ne gre za neko vezje ali nek čip, ampak čisto gol adapter?
Gledam pa tole: ebay msata adapter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navaden ssd disk kot prenosni diskOddelek: Strojna oprema | 3130 (2002) | hojnikb |
» | Inštalacija Win na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4111 (3178) | Mare2 |
» | HDD/SSD SATA adapter za laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1504) | an3333 |
» | IZ PATA V SATA 2.5Oddelek: Pomoč in nasveti | 890 (695) | djforever |
» | Kateri mSATA SSD?Oddelek: Kaj kupiti | 2516 (2266) | Vitamin-B |