» »

Gaming Router

Gaming Router

pbrgle1 ::

Kupujem novi router za igranje predvsem League of Legends in me zanima kateri router bi se najboljše odnesel tudi ko bi nas igralo 5 ljudi na istem omrežju.

Pred par meseci sem imel Linksys WRT120N in takoj ko sma igrala 2 ali več je bilo igranje nemogoče ( >3000 ping, disconnectanje...). Nato sem si kupil novega v upanju da bo bolje (D-Link DIR-605L) vendar zgodba je bila enaka...
Problem je, da router VERJETNO ni sposoben obdelati toliko zahtevkov od enakega vira na različne računalnike.

Kateri router bi priporočali? Prosim samo za nasvet od tistih, ki res vedo v čem je problem in vedo kako bi se dalo stvari izboljšat, ker bo to namreč že tretji router v zadnjem letu...

Imam pa 100/100mbps optično povezavo pri Telemachu v Mariboru (ping do ISPja je 4ms)
To ne pomeni da mora imeti N-standard, ker sem opazil da pri tem ki ga imam sedaj na razdalji ca. 20m od "100mbps" izkoristim samo slabih 30mbps. Tako da tudi če mi priporočate kakšnega z G-standardom in bo tistih 54mbps bolje izkoriščenih bo vsekakor bolje.
  • spremenil: pbrgle1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri router kupiti?

Oddelek: Omrežja in internet
61326 (1195) ziggy89
»

Ali je router še dovolj dober?

Oddelek: Omrežja in internet
91004 (830) Bakunin
»

Router okoli 60€

Oddelek: Kaj kupiti
184229 (3731) Lonsarg
»

linksys wrt54gl najboljša dodatna antena

Oddelek: Pomoč in nasveti
162996 (2733) Dr Lex
»

Nov paket optike pri T-2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
18423020 (12577) amigo_no1

Več podobnih tem