Forum » Pomoč in nasveti » format diska iz DOSa?
format diska iz DOSa?
NightHawk ::
Računalnik ima naložene win7. Ali se še da nekako pridt v dos? Včasih si lahko pred zagonom windows v dosu lepo napisal format c: pa je bilo.
Kako bi lahko formatiral disk na katerem so windowsi? Aja, to, da ga dam v drugi komp in formatiram tam preko drugega OS ne pride v poštev....recimo, da nočem tvegati okužbe. To, da pa poskušam na novo naložiti windows 7 in pred inštalacijo formatiram mi je pa predolgo.
Kako bi lahko formatiral disk na katerem so windowsi? Aja, to, da ga dam v drugi komp in formatiram tam preko drugega OS ne pride v poštev....recimo, da nočem tvegati okužbe. To, da pa poskušam na novo naložiti windows 7 in pred inštalacijo formatiram mi je pa predolgo.
Assass1n ::
Windows dvd/usb pa new install windows pa tam urediš particije. Zakaj predolgo, sej formatira v max pol minute?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
NightHawk ::
Zato, ker nimam windows DVD/USBja. Seveda ga lahko loudam in naredim...ampak zato je predolgo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BOOTMGR is missing - inštalacija WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2171 (1992) | d4vid |
» | Formatiranje in nameščanje .. na koncu se ne zažene!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3080 (2943) | Mare2 |
» | asus boot from cdOddelek: Strojna oprema | 1854 (1640) | ender |
» | Format in namestitev Win - HP prenosnikOddelek: Operacijski sistemi | 1272 (1187) | mlakar |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (1054) | ali3n |