Forum » Zvok in slika » Filmi na originalnem blu-ray disku in zunanji podnapisi
Filmi na originalnem blu-ray disku in zunanji podnapisi
nejcpirc ::
Pozdravljeni
Ima kdo izkušnje s tem? Ima kdo blu-ray predvajalnik, ki predvaja film iz originalnega blu-ray diska in hkrati bere slovenske podnapise iz drugega medija, recimo USB ključa?
Našel sem namreč tale zapis na "Pioneer blu-ray players" forumu:
Kaj pravite?
Ima kdo izkušnje s tem? Ima kdo blu-ray predvajalnik, ki predvaja film iz originalnega blu-ray diska in hkrati bere slovenske podnapise iz drugega medija, recimo USB ključa?
Našel sem namreč tale zapis na "Pioneer blu-ray players" forumu:
I discovered that external subtitles with Blu-ray video discs are applicable. It doesn't matter if it's a copy Blu-ray disc or original Blu-ray disc.
Just put the .srt file with naming it "Sub.srt" into root of a USB flashdrive. When you started to play a Blu-ray disc you'll see that external subtitle is appearing with remote's Subtitle button, under "Other" section.
This is a magnificent feature. No other player can do any thing like that.
Kaj pravite?
Anney ::
Ne, ni nobene možnosti.
Na računalniku bi še šlo, na playerju ne.
Linkaj mi ta citat.
Na računalniku bi še šlo, na playerju ne.
Linkaj mi ta citat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Anney ::
Sem na hitro malo preletel, nekateri pravijo, da z custom firmwarom in spremembo regijske kode (odvisno od ploščka), deluje neketari, da ne deluje. Treba je imeti ISO format in player BDP 140. Pa zna biti problem pri CFW za naše šumnike.
Če imaš omenjeni player najbolje, da poskusiš sam, pa boš videl, prej se pozanimaj če ga lahko flashaš nazaj na original FW.
lp
Če imaš omenjeni player najbolje, da poskusiš sam, pa boš videl, prej se pozanimaj če ga lahko flashaš nazaj na original FW.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3784 (2572) | bogdanv |
» | PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1275 (1129) | krop |
» | Prodaja Blu-rayev zrasla, DVD-ji daleč spredajOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5898 (3383) | Mr.B |
⊘ | Zapekel Blu Ray disc pa na PS3 ne delaOddelek: Zvok in slika | 1903 (1903) | OmegaBlue |
» | Sony je za PlayStation 3 izbral Blu-rayOddelek: Novice / Konzole | 5435 (5435) | pivmik |