Forum » Izdelava spletišč » WP menu in mail lista
WP menu in mail lista
Fiki12 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, kako pridem do tega, da se v menuju pokažejo povezave do samo določenih 6 strani, do ostalih pa ne?
Ter, ali mi lahko priporočite kak preprost, simpatičen vtičnik, preko katerega bi se lahko ljudje naročili na mail novice oz. vpisali svoj e-mail naslov na seznam?
Hvala, lp
Zanima me, kako pridem do tega, da se v menuju pokažejo povezave do samo določenih 6 strani, do ostalih pa ne?
Ter, ali mi lahko priporočite kak preprost, simpatičen vtičnik, preko katerega bi se lahko ljudje naročili na mail novice oz. vpisali svoj e-mail naslov na seznam?
Hvala, lp
Tody ::
Ja, narediš kategorijo in potem v menu mangerju linkaš na to kategorijo. Seveda tudi določiš kateri posti bodo v tem notr. Drugače pa lahko na roke določiš pot do vseh 6 strani. Custom opcija.
Mailchimp ima neko zadevo, ki je dost luštna.
Mailchimp ima neko zadevo, ki je dost luštna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | matematika, geometrije v ravnini, telesaOddelek: Šola | 3260 (2629) | manniac |
» | Creativ d.o.o. - Vsaka stran, ki so jo naredili, ranljiva na isti SQLiOddelek: Informacijska varnost | 1915 (1173) | MisterR |
» | Cena za postavitev spletne strani ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1756 (1436) | Trubadur |
» | Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9143 (9143) | WhiteAngel |
» | poglejte si toleOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1066 (621) | segi |