Forum » Kaj kupiti » Dostopnost laptopov s Haswellom v ZDA
Dostopnost laptopov s Haswellom v ZDA
dope1337 ::
Stvar je sledeča ...
Čez 1 mesec se gre v ZDA in me zanima, ali se splača kupiti kak laptop s Haswellom. Gor se bo ostalo kakšna 2-3 mesece. Moja stara garja že počasi rusta in bo treba počas zamenjat orodje. Ciljam nekje laptop/ultrabook (če bo le dalo) za 700-1k$. Vglavnem mi je pomembna atvonomija/CPU moč.
Predvsem me zanima, v katerih trgovinah v ameriki naj gledam (preko pošte ne bo šlo - ker se mi ne da iskati pošte, doma bomo le od 18.00 - 6.00, tako da prevzem tudi ni mogoč). Upam da že ima kdo kakšne izkušnje z direktnim nakupom v USA in da mi lahko predlaga kej pametnega (na kaj naj bom pozoren, čemu naj se izogibam, itd).
Hvala vnaprej za vaš čas.
Čez 1 mesec se gre v ZDA in me zanima, ali se splača kupiti kak laptop s Haswellom. Gor se bo ostalo kakšna 2-3 mesece. Moja stara garja že počasi rusta in bo treba počas zamenjat orodje. Ciljam nekje laptop/ultrabook (če bo le dalo) za 700-1k$. Vglavnem mi je pomembna atvonomija/CPU moč.
Predvsem me zanima, v katerih trgovinah v ameriki naj gledam (preko pošte ne bo šlo - ker se mi ne da iskati pošte, doma bomo le od 18.00 - 6.00, tako da prevzem tudi ni mogoč). Upam da že ima kdo kakšne izkušnje z direktnim nakupom v USA in da mi lahko predlaga kej pametnega (na kaj naj bom pozoren, čemu naj se izogibam, itd).
Hvala vnaprej za vaš čas.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17154 (5253) | mailer |
» | Začenja se doba Symbian^3Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 10067 (5795) | umexteacher |
» | Zagon računalnika v 10 sekundahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4462 (3035) | M-XXXX |
» | Kupil bom tole! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5486 (4010) | Zheegec |
» | TroNote DA ali NEOddelek: Kaj kupiti | 5286 (4419) | OwcA |