Forum » Omrežja in internet » Sprememba hitrosti
Sprememba hitrosti
simnov ::
Zdajle so mi spremenili hitrost iz 4mega/786kb upload na 6m/1m in na modemu pišejo hitrosti
Downstream Line Rate 6687 kbps
Upstream Line Rate 1024 kbps
mi pa deluje samo upload po novi hitrost download pa še vedno samo 4mbit v čem je fora.
Downstream Line Rate 6687 kbps
Upstream Line Rate 1024 kbps
mi pa deluje samo upload po novi hitrost download pa še vedno samo 4mbit v čem je fora.
hojnikb ::
kok daleč si pa od centrale ?
in s čim meriš hitrost
in s čim meriš hitrost
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
simnov ::
Samo tile na siolu so usekani kar neki ti blebetajo da poskusi resetirat in ne vem kaj stvari ,ki bi jih že 10letn otrok poskusil. Modem se lepo sinhronizira na 6mbit deluje pa še vedno do 4mbit ampak čisto do 4mbit kot , da bi bilo nekje še nekaj omejeno a siolovci trdijo da je z njihove starni vse ok.
Vaseer ::
Verjetno je "težava" v PPPoE seji. Če imaš (si imel) ob spremembi na 6/1 aktivno PPPoE sejo, je bila povezana s "starimi" podatki, zato je bila hitrost nespremenjena.
Sedaj ko je minilo že več kot 24 ur, bi ti moralo delovati 6/1 (razen če imaš statiko). Če še ne deluje, oz imaš statiko, potem resetiraj modem/router (karkoli ti vzpostavlja PPPoE povezavo) in bi moralo delovati s 6/1.
Sedaj ko je minilo že več kot 24 ur, bi ti moralo delovati 6/1 (razen če imaš statiko). Če še ne deluje, oz imaš statiko, potem resetiraj modem/router (karkoli ti vzpostavlja PPPoE povezavo) in bi moralo delovati s 6/1.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava AmisOddelek: Omrežja in internet | 3588 (3474) | Hayabusa |
» | Port forwardingOddelek: Pomoč in nasveti | 2844 (2650) | makaveli312 |
» | Prekinitev povezave na določeno uroOddelek: Omrežja in internet | 781 (613) | Gothmog |
» | Torrenti preko Tuš TelekomaOddelek: Omrežja in internet | 4693 (2254) | Yacksy |
» | PPPoE vprašanje - storitve in motnje na linijiOddelek: Omrežja in internet | 2174 (1853) | Ovchka |