Forum » Loža » Ime za elektro trgovino
Ime za elektro trgovino
iscempredlog ::
Živjo, ma mogoče kdo predlog kako poimenovati elektro trgovino? Na "el" jih je že malo morje, pa tudi druga dobra imena in njihove izpeljanke so v naši več kot 20-letni samostojnosti že pobrana.
Hvala.
Hvala.
GamerBoy ::
Elektrošus, Pri napetem kondenzatorju, kjer imamo cene nizkih napetosti :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GamerBoy ()
Yohan del Sud ::
Elektrostres! Naše cene šokirajo!
Parkinsons! Pri nas vse trese!
AC/DC! Jaki tok, šibke cene!
Teslomanija! Štromarska nebesa!
Parkinsons! Pri nas vse trese!
AC/DC! Jaki tok, šibke cene!
Teslomanija! Štromarska nebesa!
www.strancar.com
Štrom'n'Roll / Štrom'n'Grom
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
STASI ::
Ohm my god!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Moj namen ni samopromocija, le pomoč pri izbiri imena. Do sedaj sem dobil en dober predlog na forumih in to je "eVolt". Odlično ime, vendar zaradi bližnje konkurence s podobnim imenom žal neuresničljiv. Sem pa odprt za vse predloge..tudi na "el." ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iscempredlog ()
mtosev ::
megawatts
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Mipe ::
Kondi. Se rima na diskonti.
Diskonti samo pri Kondiju. Pa najemite koga, da vam nariše simpatično maskoto, smejočega se kondenzatorja.
Diskonti samo pri Kondiju. Pa najemite koga, da vam nariše simpatično maskoto, smejočega se kondenzatorja.
Rima ?
Rima
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Rima je pesniška figura ali polni stik, torej zvočno ujemanje vseh fonemov od zadnjega naglašenega samoglasnika dalje.
Potem podpiši:
Potem podpiši:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GamerBoy ()
lonz ::
strela.si
Dejansko dobra (kot mnoge druge...); ampak a bi res mel trgovino imenovano po pojavu ki elektroniko najbolj kuri....?
...arrrrrr, shiver me timbers...
CarmenElectra, pa eno lepo sliko ko je bila še mlada, garantiran obisk
Sicer pa kaj je to fizična trgovina ali samo/tudi prek spleta ?
Sicer pa kaj je to fizična trgovina ali samo/tudi prek spleta ?
Potem podpiši:
Potem podpiši:
Avenger ::
EMP
E em pe
Recimo elektro material prodaja, al pa samo EM elektro material.
Sicer pa na trgu ki je zasičen z imeni ki opisujejo dejavnost ni najbolj pametno iskati še enega, ki so ga drugi spregledali. Vem da se ti bo tole malo upiralo, ampak probaj it ven iz tega okvirja in išči ime kot ga iščejo tovarne avtomobilov. Sephia, Lancer, Vectra, Koral, Megane, Captur, Pajero. Besede, ki zvenijo dobro, pa po možnosti ne obstajajo v nobenem jeziku, ali pa zvenijo dobro, obstajajo in pomenijo nekaj v smislu dejavnosti, pa čeprav noben ne bo štekal.
E em pe
Sicer pa na trgu ki je zasičen z imeni ki opisujejo dejavnost ni najbolj pametno iskati še enega, ki so ga drugi spregledali. Vem da se ti bo tole malo upiralo, ampak probaj it ven iz tega okvirja in išči ime kot ga iščejo tovarne avtomobilov. Sephia, Lancer, Vectra, Koral, Megane, Captur, Pajero. Besede, ki zvenijo dobro, pa po možnosti ne obstajajo v nobenem jeziku, ali pa zvenijo dobro, obstajajo in pomenijo nekaj v smislu dejavnosti, pa čeprav noben ne bo štekal.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
izbrisiracun ::
Najboljše ime trgovine, ki ga poznam, je TABAKUM, nastal je pa iz TAsev Blažo AKUMulator
Lahko iz svojega imena kaj podobnega narediš.
Lahko iz svojega imena kaj podobnega narediš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: izbrisiracun ()
EMP
E em pe
EMP in EM sta že zasedena. Huh sem probal malo v tej tvoji smeri, pa se nisem mogel niti enega dobrega spomnit. Maš ti kako zamisel?
Kdo bi si mislis, da se bo že pri imenu tako zelo zalomilo. Verjetno res kompliciram, vendar bi rad ime, ki mi bo všeč, ne da bi me to potem cel čas žrlo.
einstein :P ::
milijon bombažnih vat ane...
hec, hec
mogoče ime "Amper"?
hec, hec
mogoče ime "Amper"?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
einstein :P ::
iscempredlog je izjavil:
Amper je že zaseden. Obupujem..
gigawatt, pa je pa enga emmetta browna dajte zraven napisa, pa bodo prec stranke
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Map ::
Kaj pa Štromar. Enostavno in domače. Ali pa Elektronik, tudi Senzor mi zveni dobro, še nisem slišal za tako ime trgovine in je nekaj frišnega, ob tem nas pa senzorji dandanes obkrožajo in si imena ni težko zapomnit. Imen je res veliko, ampak za tistega pravega se moraš pa kar pomatrat.
Tukaj se lahko pogleda, če je ime še prosto: http://www.ajpes.si/podjetja/?niz=senzo...
Tako "štromar" kot "senzor" že obstajata. V 20ih letih smo zgleda res pobral prav vsa dobra imena.
Tako "štromar" kot "senzor" že obstajata. V 20ih letih smo zgleda res pobral prav vsa dobra imena.
A so lahko kakšni problemi, če v tujini že obstaja družba s takim imenom? Morebitna tožba, umik imena..
Ime sem mislil tole, pač izpeljanka iz elektro in priimka, me pa moti tale velika firma: https://www.google.si/search?q=eleb&oq= ... 2&ie=UTF-8. Ok, samo ko človek napiše ime tvojega podjetja v google, bo verjetno tavelka firma še vedno prva, ti pa nekje spodaj, to me skrbi, ker mislim, da folk nerad scrolla.
Imate mogoče še kakšen predlog za ime podjetja?
Najlepša hvala za vso pomoč.
fantasycamp ::
iscempredlog je izjavil:
Ime sem mislil tole, pač izpeljanka iz elektro in priimka, me pa moti tale velika firma: https://www.google.si/search?q=eleb&oq= ... 2&ie=UTF-8. Ok, samo ko človek napiše ime tvojega podjetja v google, bo verjetno tavelka firma še vedno prva, ti pa nekje spodaj, to me skrbi, ker mislim, da folk nerad scrolla.
kot vem se te na prvi strani plačajo, prva pa sploh, zdej če imaš res veliko hitov je drugače, če pa hočeš takoj moraš plačat!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprtje s.p.Oddelek: Loža | 8210 (6613) | next3steps |
» | Pes je pobegnilOddelek: Loža | 2309 (1364) | Margecan |
» | Naročanje prek AmazonaOddelek: Pomoč in nasveti | 6198 (5829) | Sriple Tix |
» | Program za popis računalniške opremeOddelek: Pomoč in nasveti | 3114 (2551) | SeMiNeSanja |
» | RideWith Googlov odgovor na UberOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6977 (3979) | ahac |