» »

Prenosnik Prestigio Avanti 1770W - kup problemov

Prenosnik Prestigio Avanti 1770W - kup problemov

geronimo1 ::

Imam kar nekaj let star Intelov prenosnik Prestigio Avanti 1770W na katerem imam naložene Windows XP Professional. Baterija je šla že davno po gobe nove pa ni mogoče več dobit, zato smo pač vedno na adapteru.
No in tu je že prvi problem, namreč kakor hitro odklopim adapter iz vtičnice in se čez nekaj časa spet priklopim, me pri vklopu racunalnika, le ta vedno napoti v BIOS, da nastavim uro in datum! Zamenjal sem baterijo ampak je stvar vedno ista, kakor hitro je izklopljen adapter računalnik "izgubi" podatke za datum in točen čas. Če pa je recimo računalnik izklopljen, adapter pa še vedno priklopljen na 220V, je pri zagonu računalnika vse OK.
Drugi problem je Wireless, ki malo dela, malo ne dela. Naložil sem mu najnovejše gonilnike (kolikor so pač lahko najnovejši) iz Intelove strani pa zadeva vseeno ne dela. Ko prižgem računalnik, mi napiše, da ima problem z Wirelessom in da ne najde Wireless kartice, ko pa vse skupaj še enkrat premečem in ponovno naložim gonilnike vse dela, vendar ne dolgo, vcasih par ur včasih pa nekaj dni, potem pa spet vse po starem. Kupil sem USB Wireless, ki sicer dela vendar je prenos in domet dosti slabši.
Ima kdo kakšno idejo kaj je problem? ali je možno, da je kriv BIOS? Na Intelovi strani sicer obstaja nek posodobljeni BIOS, vendar si tega nekako ne upam delat, ker se bojim, da bo vse skupaj se slabše.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.

Oddelek: Pomoč in nasveti
132913 (2655) shadeX
»

Problem z wireless ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
261940 (1587) AlphaOne
»

AMIS Ruckus Wireless MediaFlex

Oddelek: Omrežja in internet
4914111 (7496) galex4
»

Samsung 226BW - motnje