Forum » Pomoč in nasveti » težave z matično ali procesorjem
težave z matično ali procesorjem
dmatt ::
Živjo!
Danes sem nameščal nov hladilnik za procesor (i5 2500k), seveda sem vzel matično ven iz računalnika. Ko pa sem vse skupaj nazaj priklopil, se naredi težava. Računalnik se vžge, ampak ni nobene slike na ekranu, niti možnost za it v bios. Tko dela kakih 10 potem pa se ugasne in po 15s sam nazaj prižge. In ta cikel ponavlja v neskončnost. Lahko da je problem, ker sem malo preveč pritiskal na procesor, ko sem montiral hladilnik, ne vem pa, če ima to vpliv. Kaj lahko naredim? Servis?
Lp, Dmatt
P.S. matična je Asrock z 77 pro 4-m, pa pc speaker ko prižgem računalnik 4x zapiska s takim čudnim zvokom.
Danes sem nameščal nov hladilnik za procesor (i5 2500k), seveda sem vzel matično ven iz računalnika. Ko pa sem vse skupaj nazaj priklopil, se naredi težava. Računalnik se vžge, ampak ni nobene slike na ekranu, niti možnost za it v bios. Tko dela kakih 10 potem pa se ugasne in po 15s sam nazaj prižge. In ta cikel ponavlja v neskončnost. Lahko da je problem, ker sem malo preveč pritiskal na procesor, ko sem montiral hladilnik, ne vem pa, če ima to vpliv. Kaj lahko naredim? Servis?
Lp, Dmatt
P.S. matična je Asrock z 77 pro 4-m, pa pc speaker ko prižgem računalnik 4x zapiska s takim čudnim zvokom.
- spremenilo: dmatt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3107 (2369) | suhi |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9904 (8366) | Helena123 |
» | Ugašanje računalnika - diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (2113) | A_A |
» | PC ugasnil in po ponovnem zagonu ne deluje več.Oddelek: Strojna oprema | 1977 (1716) | francek1 |
» | CPU ventilator dela prehitro/na ekranu ni slikeOddelek: Strojna oprema | 2398 (1924) | kratos |