Forum » Zvok in slika » Out of range na primary monitor
Out of range na primary monitor
Storm ::
Kr z lepega se je pojavu napis na primarnem monitorju Out of range. Problem rata, ker se vse štela samo tam, tako Catalyst, kot tudi screen resolucija in vse, zato da sploh pridem do menijev in software moram primarnega prav izštekat iz grafične, da lahko potem na drugem monitorju delam kot primary.
Skratka poskusu sem foro z safe mode, tam znižal resolucijo in frekvenco, prižgal spet po starem, je bila resolucija po starem in primary monitor ni delal. Edino kar ga uspe zalaufat je da dam drugi monitor čist ven, in potem v safe mode, potem primary dela, ampak tudi če spreminjam resoulucijo in frekvenco zdej na tem problematičnem, mi potem ko vklopim vse po starem, tega primarnega noče pokazat. Skratka če je vsak sam delata, če sta skupi se primary noče vklopit, kaže out of range.
Kaka ideja? Imam viewsonica VA2413wm, nek factory reset ne dela.
Skratka poskusu sem foro z safe mode, tam znižal resolucijo in frekvenco, prižgal spet po starem, je bila resolucija po starem in primary monitor ni delal. Edino kar ga uspe zalaufat je da dam drugi monitor čist ven, in potem v safe mode, potem primary dela, ampak tudi če spreminjam resoulucijo in frekvenco zdej na tem problematičnem, mi potem ko vklopim vse po starem, tega primarnega noče pokazat. Skratka če je vsak sam delata, če sta skupi se primary noče vklopit, kaže out of range.
Kaka ideja? Imam viewsonica VA2413wm, nek factory reset ne dela.
Markec The Great
Storm ::
Ok danes sem odklopu vse razen bivšega Primary, lahko dam vse resolucije, razen najvišje, ki jih tud specifikacija monitorja omogoča (in je do zdej delala normalno) 1920x1080. Pojma nimam kako je do tega prišlo, ampak samo na tej resoluciji mi meče ven "out of range", frekvenca je na 60hz...
Windowsi mi ga ne prepoznajo, ampak mi piše da je Generic Non PnP Monitor. Če hočem gor dat original driverje (signed) za Win7 mi javlja, da morem dat unsigned??? Komu jasno zakaj? Če dam unsigned itak za Win7 ne obstajajo in kljub temu da kao neki instalira, ne dela kot bi mogu.
Any idea?
Windowsi mi ga ne prepoznajo, ampak mi piše da je Generic Non PnP Monitor. Če hočem gor dat original driverje (signed) za Win7 mi javlja, da morem dat unsigned??? Komu jasno zakaj? Če dam unsigned itak za Win7 ne obstajajo in kljub temu da kao neki instalira, ne dela kot bi mogu.
Any idea?
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Out of rangeOddelek: Zvok in slika | 965 (671) | radmannsdorf |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5323 (4928) | 2009cero |
» | Topel LCD zaslon in pekoče očiOddelek: Strojna oprema | 3818 (2413) | Hux |
» | mam blem z grafo geforce 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1240) | FiKi7 |
» | RADEON 8500 LE in osveževalne frekvence ?Oddelek: Zvok in slika | 2109 (2021) | Han |