» »

Katere slušalke z ušesnimi nastavki ?

Katere slušalke z ušesnimi nastavki ?

kratos ::

Lep pozdrav,
Zanima me če si kdo lasti kakšne in-ear slušalke ki imajo podobne ušesne nastavke kot jih imajo od dr.dre tour - torej majhne okrogle zvočnike z možnostjo nastavitev teh nastavkov:
 Dr.dre earbuds

Dr.dre earbuds



ker vem da bi pasalo na kar nekaj slušalk me zanima katere bi mi priporočali?
Sprašujem pa zato ker so mi slušalke šle po gobe in sem ostal z ušesnimi nastavki od katerih mi je en par nastavkov vrhunski (tisti rebrasti z 3 rebri), novih pa nebi kupoval ker iščem cenejšo alternativo.

cyanidix ::

Preveri kompatibilnost, ampak v nekem normalnem cenovnem razredu imaš Shure SE-215 (če najdeš lepo ohranjene rabljene sploh. Z burn-inom tako ali tako postajajo boljše), ki se jim ravno tako menja čepke. Zvok je pa vsaj 2krat boljši od tour. Pa še imaš možnost menjave kabla, ker so slušalke snemljive. :)

Machete ::

http://www.xears.com/
Čekiraj ebay.(de) najdeš jih veliko ceneje. Preverjeno dobre slušalke.

kratos ::

hvala za pomoč! mislim da bom vzel kar xears slušalke saj se mi oblika bolj dopade + tile rebrasti čepki so precej dolgi in se Shure SE-215 slušalke verjetno nebi prilegale ušesu (bi gledale ven).

Machete ::

Dobil ravno danes nove (4 Core Hybrid). Res huda škatla, model je dodal zastonj dvojni paket različnih čepov in dodatni kabel!
Zvok mi je pa dobesedno 'metulčke' v trebuhu naredu. priporočam

Machete ::

ps: za 15€ na PP zrihtam 110€ popusta na ta model. Lahko tudi na ostale.

kratos ::

Kolk so te pol prišle slušalke v celoti ? se še odločam al bi kupil malo jače al slabše slušalke, ker večino časa poslušam musko na zvočnikih tako da nevem če se mi spet splača kupit neke drage slušalke.

Machete ::

50€+8€ poštnine. (Redna cena teh je 160€)
Popust imam, ker so mi enkrat ene njihove crknile (sem hevi user, kjer so na terenu v gozdu itd po par ur na dan)in sem jim tudi zrihtal že nekaj strank + sam sam kupil nekaj parov.. :P

kratos ::

Po minuti googlanja imam tudi jaz do 75% popusta na njihove slušalke (pa čeprav nisem od njih kupil še nobenih in tudi nobenega kupca jim nisem zrihtal). Hvala vseeno za informacije. Če kdo potrebuje do 75% popousta na vse xears slušalke naj mi pošlje ZS in mu jih z veseljem ZASTONJ zrihtam.
Malo mi je žal le tistih ki so bolj naivni in bi verjeli temu brez preverjanja. Nice try tho.

bluefish ::

@Machete: saj je na linkani strani itak povezava na eBay in ceno 69€.

kratos ::

btw odločil sem se za Xears XE200PRO ker imajo najbolše reviewe, celo boljše od 4 Core Hybrid. Sporočim kako se obnesejo ko jih prejmem.

Machete ::

Da. Provat nič ne košta, zastonj (za random net ppl) pa danes še prdec ni.
Še zmerja pa imaš 78 ne ebayu (z poštnino) pa še avkcija je :P Itak pa gre vsak pismen človek na google in ebay preden kaj kupi. Tako da ti ne rabi bit žal nikogar :D
Jp XE200 bi morale tudi sekat, da. Revjijev pa nisem nikoli čekiral.

ps: joj, kok so eni občutljivi. Raztgalo bi te če bi nekdo zaslušil za eno pico. Se pozna tudi v gospodarstvu podobna mentaliteta. V jok pa na drevo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

kratos ::

za eno pico ? slušalke sem dobil za 35 EUR iz cene 110 EUR, ti mi jih pa prodajaš za še enkrat večjo ceno. Bluefish on ni mislil "nategniti" z ebayem ampak z kuponom ki ga vsak pismen človek najde na internetu, pa vseeno Koda: KLANGFLUZZIS (vse slušalke za 35EUR) na xears.
Nobenemu ki bo ta kupon uporabil ni treba dati za pico ampak le eno pivo hehe, le zahvali se mi lahko tukaj pa bo dovolj:) Ni že dost da nas država nateguje na velko ? se mormo še med sabo ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

Machete ::

Sej se noben ne nateguje. Jaz dam od sebe drgač vse kar lahko ;) Preveč resno si zagrabil. Pa to niso iste, ki jih ti omenjaš in koda je čist druga. 20€ pridejo te, ki jih gor omenjaš. :D
Ampak saj ni važno, podjetje mi je všeč, ker mislim da dobro delajo in v pravi smeri. Sploh je zvok odličen.
Sproval sem še par firm v podobnem cenovnem rangu, pa se mi zdi razlika na uho očitna. Lahko se mi pa samo zdi.

kratos ::

Lepo, izgleda da te majo res radi da ti poklanjajo vse te kupone ki jih noben drug na spletu nima :) na 35€ se znižajo skoraj vse slušalke z enim in edinim kuponom omenjenim zgoraj, če so slušalke 150€ al pa 70€. Zdaj pa prenehaj z tvojimi zgodbicami in jih prihrani za koga drugega. Thomas je izdal le ta kupon na vse dražje slušalke. To pa pišem da nebo res kdo mislil da lahko te slušalke dobi še ceneje.

Machete ::

Dejansko nima veze in mi je vseeno če ne verjameš. Čisto btw zdaj probavam čekout za 4core hybrid narest in random ostale. Coupon code "KLANGFLUZZIS" is not valid.
Torej nabijaš ti. Sploh z 'vse slušalke za 35'. Mogoče tiste pod 100€ pa še to ne več.
Bolj mi je čuden 'prodajni' model. Čemu ima cene skoraj 3x dražje na svoji strani, potem pa avkcije in linke na ebay. Saj mu ja še ebay pobere nekaj. A ne bi bilo bolj logično da imajo na svoji strani cene bolj normalne?

kratos ::

Za 4core hybrid je prenehala koda delovat, za ostale v podobnem cenovnem rangu še vedno deluje... vsak lahko preveri.
To je tržna niša, slušalke vredne 35€ da za 160€ ter naredi kupon za ogromen popust kar pomeni da bo folk na veliko kupoval, zato pa je tudi ogromno reviewou zunaj ki pravijo da dražje slušalke niso boljše temveč slabše in samo 2 modela slušalk izstopata in sta top za svojo ceno (TD4 ter XE200Pro). Pa da neboš mislil da je proizvodnja kakih beats by dre dražja od teh, v masivni proizvodnji naredijo slušalke za drobiž in jih nato prodajo naprej (oz. prodajo znamko).

Sporočim kako se obnesejo XE200Pro malo bolj podrobno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

In-ear slušalke, ki ne crknejo po treh tednih

Oddelek: Kaj kupiti
6937 (742) mjolnir
»

Ušesne slušalke? katere?

Oddelek: Kaj kupiti
335759 (3739) vilonja
»

Apple pred največjim prevzemom - Beats (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
5419469 (16113) rkobarov
»

Kje kupiti slušalke beats by dr.dre?

Oddelek: Zvok in slika
199240 (4162) Anney
»

Naglavne slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
71231 (1132) MonkeyHead

Več podobnih tem