Forum » Izdelava spletišč » Spletna trgovina + novice
Spletna trgovina + novice
dwinxp ::
Živjo
Torej... imam eno stranko, ki potrebuje spletno trgovino z brezgotovinskim poslovanjem, se pravi, da je naročilo možno le preko predračuna. Stranka bi tudi rada imela na prvi strani novice.
Zaradi pomanjkanja časa, bi rad za osnovo vzel kar eno že izdelano open source rešitev in jo predelal v moje namene. Gledal sem recimo Prestashop ali pa Magento in takšne podobne zadeve...
Zanima me ali lahko v teh trgovinah, dodaš opcije za pisanje in vzdrževanje novic?
Kakšno trgovino bi priporočali, da vzamem za ta namen?
Znanja imam dovolj, da bi lahko tudi sam spisal celotno zadevo, vendar kot sem rekel nimam časa za tako početje in ker je večina trgovin na spletu narejenih iz teh predpripravljenih trgovin, sem si rekel zakaj ne bi tudi sam kar to izkoristil...
Zanima me še koliko okvirno vi računate za postavitev takšne spletne trgovine, neko mojo oceno imam... vseeno me zanimajo vaša mnenja?
Hvala vsem za sodelovanje!
Lp
Torej... imam eno stranko, ki potrebuje spletno trgovino z brezgotovinskim poslovanjem, se pravi, da je naročilo možno le preko predračuna. Stranka bi tudi rada imela na prvi strani novice.
Zaradi pomanjkanja časa, bi rad za osnovo vzel kar eno že izdelano open source rešitev in jo predelal v moje namene. Gledal sem recimo Prestashop ali pa Magento in takšne podobne zadeve...
Zanima me ali lahko v teh trgovinah, dodaš opcije za pisanje in vzdrževanje novic?
Kakšno trgovino bi priporočali, da vzamem za ta namen?
Znanja imam dovolj, da bi lahko tudi sam spisal celotno zadevo, vendar kot sem rekel nimam časa za tako početje in ker je večina trgovin na spletu narejenih iz teh predpripravljenih trgovin, sem si rekel zakaj ne bi tudi sam kar to izkoristil...
Zanima me še koliko okvirno vi računate za postavitev takšne spletne trgovine, neko mojo oceno imam... vseeno me zanimajo vaša mnenja?
Hvala vsem za sodelovanje!
Lp
Matek ::
Če je manjši projekt in bi rad čimprej zaključil zadevo, močno priporočam Shopify ali domači Shopamine. Možnost objav imata oba.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
dwinxp ::
Hvala za nasvete
tale Wordpress plugin zgleda kar zanimivo, mogoče bom probal kar s tem...
tale Wordpress plugin zgleda kar zanimivo, mogoče bom probal kar s tem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne trgovine - pomočOddelek: Izdelava spletišč | 8230 (6878) | Netrunner |
» | Prodajalci v tehničnih trgovinah (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10496 (7937) | d4vid |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6551 (5602) | HardFu |
» | vračanje izdelkov (mimovrste, enaa etc) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7552 (5363) | Double_J |
» | Rad bi odprl svoje podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6831 (5364) | Pyr0Beast |