Forum » Šola » Poletna šola- FRI
Poletna šola- FRI
TheKekec ::
demon#666 ::
Sem se udeležil, Pingvini na 42°C, pač o linuxu (Ubuntu).
Stvar je bila zanimiva, sam program je bil dobro zastavljen in speljan. Izvajatelji so zelo uredu, družbo pa si itak zbereš. Sicer se dobro ne spomnem, ampak mislim da je bil program od 9. do 15. oz. 16. ure, z eno uro pauze za kosilo (zastonj v menzi). To leto sem videl da je tudi nekaj novih delavnic (no ta o linuxu je ostala), najbolj se mi zdi zanimiva tista z delom z Raspberry Pijem.
Karkoli vzameš mislim da ne moređ zgrešit - samo da te stvar vsaj malo zanima.
Skratka imel sem dobro izkušnjo.
Stvar je bila zanimiva, sam program je bil dobro zastavljen in speljan. Izvajatelji so zelo uredu, družbo pa si itak zbereš. Sicer se dobro ne spomnem, ampak mislim da je bil program od 9. do 15. oz. 16. ure, z eno uro pauze za kosilo (zastonj v menzi). To leto sem videl da je tudi nekaj novih delavnic (no ta o linuxu je ostala), najbolj se mi zdi zanimiva tista z delom z Raspberry Pijem.
Karkoli vzameš mislim da ne moređ zgrešit - samo da te stvar vsaj malo zanima.
Skratka imel sem dobro izkušnjo.
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blogerji morajo razkriti plačane recenzije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7077 (5772) | Isotropic |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 4613 (3849) | Azrael |
» | Novell Linux Desktop 9Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2920 (2920) | MrStein |
» | Nov članek: Uvod v Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8753 (8753) | Brane2 |
» | linux!=novicaOddelek: Slo-Tech | 1483 (1217) | Tomi |