Forum » Programska oprema » Kako naj blokiram nadležna reklamna pojavna okna?
Kako naj blokiram nadležna reklamna pojavna okna?
kickboxerka ::
Oj.
Mi poveste kako naj zablokiram, da se mi med brskanjem in odpiranjem različnih strani ne pojavljajo/odpirajo reklamna okna?
Nekaj sem že nastavila v Options/content/block pop-up windows pa ni nič kaj dosti bolje :(
Res mi je zelo nadležno, ker se kdaj odpre tudi po več oken naekrat prosim za pomoč. Uporabljam pa Firefox brskalnik.
Lp Nina
Mi poveste kako naj zablokiram, da se mi med brskanjem in odpiranjem različnih strani ne pojavljajo/odpirajo reklamna okna?
Nekaj sem že nastavila v Options/content/block pop-up windows pa ni nič kaj dosti bolje :(
Res mi je zelo nadležno, ker se kdaj odpre tudi po več oken naekrat prosim za pomoč. Uporabljam pa Firefox brskalnik.
Lp Nina
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepopolno izokriščanje RAM-a? & Mozilla PluginOddelek: Pomoč in nasveti | 4741 (4339) | Twix |
» | ubuntu uporabljanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1455 (1284) | 5er--> |
» | BAT file - Auto zaprtje DOS oknaOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1893) | ender |
» | win, odpiranje novega browserjaOddelek: Programiranje | 1262 (1139) | 64202 |
» | firefox linux cudno obnasanjeOddelek: Programska oprema | 1148 (986) | SodVina |