Forum » Pomoč in nasveti » Črkovanje v wordu 2003 ne dela, čeprav je bilo inštalirano
Črkovanje v wordu 2003 ne dela, čeprav je bilo inštalirano
catherine85 ::
Pred kratkim sem dobila nov prenosnik, ki ima že vgrajene windowse 8. Frend mi je inštaliral še microsoft office zaradi worda, offici so identični kot tisti, ki jih ima sam doma - zato je sto procentno gvišen, da bi črkovanje moralo delati, saj dela tudi pri njemu.
Ampak ne dela. V wordu sem poskušala že vse mogoče. Prenesla sem si tudi datoteke dll (oz druge končnice) iz službenega računalnika(tiste, ki se začnejo z m), ki se tičejo slovarja in sem jih hotela prenesti v poddirektorij proof - žal pri temu nisem bila kdo ve kaj uspešna, saj poddirektorija proof na določenem mestu sploh nisem našla, čeprav domnevam, da bi pri wordu 2003, kot da imam, moral biti (vsi drugi tukaj ga omenjajo). Zato sem dodala vsebino celega direktorija proof tja kamor je treba (sem si že včeraj prebrala odgovore na tem forumu, ki so imeli podobno težavo).
Frend, ki mi je inštaliral word, pa pravi, da to ne more biti problem, da je bolj verjetno, da je problem v področnih nastavitvah pri novih windowsih - a tudi tukaj imam vse določeno kot slovenski jezik, kot tudi v wordu.
Kaj bi lahko bilo problem? Kako lahko spremenim? Črkovanje namreč nujno rabim, ker med drugim skrbim za sfiniširanje in oblikovanje knjig....
Hvala vsem za odgovore.
Ampak ne dela. V wordu sem poskušala že vse mogoče. Prenesla sem si tudi datoteke dll (oz druge končnice) iz službenega računalnika(tiste, ki se začnejo z m), ki se tičejo slovarja in sem jih hotela prenesti v poddirektorij proof - žal pri temu nisem bila kdo ve kaj uspešna, saj poddirektorija proof na določenem mestu sploh nisem našla, čeprav domnevam, da bi pri wordu 2003, kot da imam, moral biti (vsi drugi tukaj ga omenjajo). Zato sem dodala vsebino celega direktorija proof tja kamor je treba (sem si že včeraj prebrala odgovore na tem forumu, ki so imeli podobno težavo).
Frend, ki mi je inštaliral word, pa pravi, da to ne more biti problem, da je bolj verjetno, da je problem v področnih nastavitvah pri novih windowsih - a tudi tukaj imam vse določeno kot slovenski jezik, kot tudi v wordu.
Kaj bi lahko bilo problem? Kako lahko spremenim? Črkovanje namreč nujno rabim, ker med drugim skrbim za sfiniširanje in oblikovanje knjig....
Hvala vsem za odgovore.
Halfdead987 ::
Zakaj bi kdorkoli nalagal na W8 Word 2003?
Naloži 2013 oz. 2010.
http://www.addintools.com/documents/wor...
Naloži 2013 oz. 2010.
http://www.addintools.com/documents/wor...
Frend je imel samo word 2003 - saj sem z njimi čisto zadovoljna, problem je samo črkovanje.
Sem sicer že preverila vse nastavitve v wordu (kar si dal kot link) in vse bi moralo delati.
Še nekaj me zanima; če bi črkovanje bilo, v katerem direktoriju bi se nahajalo? V prejšnjih temah sem nareč našla, da bi se moralo v temu:
c: program files, common files, microsoft shared in v poddirektorij Proof
Ampak sama sem prišla samo do microsoft shared in naprej sploh ni nobenega poddirektorija po imenu Proof. Bi lahko bil to problem?
Še nekaj me zanima; če bi črkovanje bilo, v katerem direktoriju bi se nahajalo? V prejšnjih temah sem nareč našla, da bi se moralo v temu:
c: program files, common files, microsoft shared in v poddirektorij Proof
Ampak sama sem prišla samo do microsoft shared in naprej sploh ni nobenega poddirektorija po imenu Proof. Bi lahko bil to problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Britanski javni sektor za 6,5 milijona evrov z letom dni podpore za Windows XPOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24625 (22615) | chironex10 |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6486 (5942) | zvau |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11744 (9376) | Jst |
» | language paket iz Office XP v 2003Oddelek: Programska oprema | 2270 (2030) | Roadracer |
» | WordOddelek: Pomoč in nasveti | 2098 (1966) | White |