Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica
Tipkovnica
olimpija55 ::
Imam problem na tipkovnici mi ne delujejo zgornje tipke(le 5 in 6 mi delujeta ).
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
- polepsal: bluefish ()
k4vz0024 ::
Mogoče je poškodovan kabel ali pa iztaknjen. Izposodi si tipkovnico. Če dela, kupi novo.
k4vz0024 ::
Če je USB preklopi na drugi USB. Če PS/2 dobi adapter in priklopi na USB. Če to ne pomaga pa računalnik na servis.
alkoo ::
Zdravo!
Imam problem z gonilnikom za tipkovnico na windows 7. Gre za povsem klasično tipkovnico logitech k120 usb (nova). Ko jo priklopim na prenosnik jo zazna, potem pa napiše da ne najde gonilnika. Isto se zgodi z eno starejšo trust tipkovico (delujočo). Vse druge usb naprave delajo normalno na vseh priključkih. Našel sem že tudi gonilnike za usb keyboard, ki jih windows gladko ignorira.
Prosim za pomoč.
Imam problem z gonilnikom za tipkovnico na windows 7. Gre za povsem klasično tipkovnico logitech k120 usb (nova). Ko jo priklopim na prenosnik jo zazna, potem pa napiše da ne najde gonilnika. Isto se zgodi z eno starejšo trust tipkovico (delujočo). Vse druge usb naprave delajo normalno na vseh priključkih. Našel sem že tudi gonilnike za usb keyboard, ki jih windows gladko ignorira.
Prosim za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alkoo ()
spirit ::
Tipkovnica dela kljub temu da napiše da ni gonilnikov?
ČE je odgovro ja potem se ne sekiran in uporabljaj.
ČE je odgovro ja potem se ne sekiran in uporabljaj.
alkoo ::
Sem pognal windows update in poleg pomembnih popravkov izbral še neke opcijske popravke gonilnikov. Po inštalaciji in restartu tipkovnica dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nujna pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (891) | 111111111111 |
» | Noče inŠtalirati windows xpjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1596 (1289) | toxius |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7584 (6418) | Lyon |
» | No Keyboard detected pri vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2569 (2569) | k4vz0024 |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1889 (1834) | Eschelon |