Forum » Programska oprema » kako shraniti www stran
kako shraniti www stran
waters ::
V internet explorerju 5 nikakor ne morem shraniti določenih www strani. Imam aktiven save as vendar mi javi napako in jo ne shrani. Ali je problem v strani ali pri meni.
LP
LP
Jst ::
1. Instaliraj IE6. Isti problem pri meni. Daš Save As in se ti IE sesuje ali pa se ne zgodi nič.
2. Jaz sem davno nazaj, v času w95&nt4 uporabljal teleport pro. To pa predvsem zato, ker so bile določene strani za pomoč programiranju (reference books, how-to, guides...) zelo razdrobljene na tisoče podstrani. Tako si v Teleport proju nastavil globino save-anja in počakal. To je bilo to. Lahko si shranil celo www.neki.com stran, z vsemi linki glasujočimi se na to stran.
2. Jaz sem davno nazaj, v času w95&nt4 uporabljal teleport pro. To pa predvsem zato, ker so bile določene strani za pomoč programiranju (reference books, how-to, guides...) zelo razdrobljene na tisoče podstrani. Tako si v Teleport proju nastavil globino save-anja in počakal. To je bilo to. Lahko si shranil celo www.neki.com stran, z vsemi linki glasujočimi se na to stran.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shranjevanje fotk v Adobe Photoshop CS3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (812) | Jazzie |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15121 (8527) | Revenant |
» | Težava z explorer.exe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1531 (1327) | sm0key |
» | Mozilla vs FirebirdOddelek: Programska oprema | 1796 (1483) | Poldi112 |
» | Shranjenvanje slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (911) | Heisenberg |