Forum » Kaj kupiti » Toner za HP LaserJet 1015
Toner za HP LaserJet 1015
SkIDiver ::
Za HP LaserJet 1015 potrebujem nov toner. Ker ima original svojo ceno gledam za obnovljenim ali neoriginal tonerjem. Ker cene varirajo od cca 23€ do 45€ ali celo več me zanimajo morebitne izkušnje lastnikov teh tiskalnikov, ker sem nekako skeptičen zakaj takšne razlike v ceni. Recimo obnovljen toner pride celo dražje kot neoriginal.
Vsak nasvet kaj izbrati je dobrodošel.
Vsak nasvet kaj izbrati je dobrodošel.
Aston_11 ::
Jaz pri podobnem LJ 1102 uporabljam izključno obnovljene, nazadnje pa sem ga nabavil preko ebaya s stroški poštnine za 15 EUR. Pri nas je obnovljen 49 EUR cca.
Npr.
http://www.ebay.co.uk/itm/TONER-CARTRID...
Npr.
http://www.ebay.co.uk/itm/TONER-CARTRID...
SkIDiver ::
Svojega si kupil pri ebay prodajalcu iz zgornjega linka? Kvaliteta tiska je OK? Koliko časa si čakal na dostavo?
mersol ::
Jaz ti priporočam da toner kupiš tu:
Q2612A
Sam osebno ti priporočam obnovljenega. Deluje kot original.
Q2612A
Sam osebno ti priporočam obnovljenega. Deluje kot original.
www.misol.si/ - Vse za vaš tiskalnik
Leks ::
Tudi v Sloveniji so obnovljeni, kompatibilni Q2612A po 15€. Če kdo potrebuje kontakt lahko dam na PM.
Aston_11 ::
mersol ::
Leks: res je da so kitajski ponaredki tudi v Sloveniji po smešno niskih cenah. Venar kakšna je kvaliteta? Kitajska?
www.misol.si/ - Vse za vaš tiskalnik
Leks ::
Mislim da tisti katere dobimo pri nas izvirajo iz Poljske/Češke. Kvaliteta na nivoju originalov.
Offtopic:
isn't anything made in china ?
Offtopic:
isn't anything made in china ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original ali nadomestni toner za laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8513 (3185) | Miha 333 |
» | Tiskalnik-low budgetOddelek: Kaj kupiti | 868 (677) | Dajarra |
» | Polnjenje tonerjevOddelek: Strojna oprema | 10005 (7732) | kmetek |
» | Tiskalnik - najugodnejšiOddelek: Kaj kupiti | 4380 (4153) | bond007 |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3898 (3727) | Vikking |