Forum » Kaj kupiti » Nov monitor - se splača?
Nov monitor - se splača?
MI_KO ::
Nameravam kupiti večji monitor (21 ali 22"), pa me zanima, ali se je tehnologija monitorjev tako zelo spremenila, ali pa je star monitor tako zanič, da 4-5 let star monitor prodajajo že krepko pod 100k sit.
Sedaj vozim 17" daewoo in še nisem opazil kake napake v kvaliteti slike (poslabšanja, razbarvanja,...)
Torej:
Ali kupiti 5 let star monitor, ki je bil v njegovih časih on the top (Eizo, Sony,...) za slabih 60k sit ali novega za kakih 200k sit.
Kje je meja, kak starega se še splača kupit.
Sedaj vozim 17" daewoo in še nisem opazil kake napake v kvaliteti slike (poslabšanja, razbarvanja,...)
Torej:
Ali kupiti 5 let star monitor, ki je bil v njegovih časih on the top (Eizo, Sony,...) za slabih 60k sit ali novega za kakih 200k sit.
Kje je meja, kak starega se še splača kupit.
MI_KO ::
Saj, ko pomislim na moje oči se tud vedno bolj v to smer nagibam.
Edini problem mi je tista veliko opevana razlika v kvaliteti slike v raznih cad programih, (Recimo Acad) ker je to v bistvu razlog zakaj rabim nov monitor. Pa tud velikost. Razlika me 17" in 22" tud ni zanemarljiva.
Ve še kdo kaj o tem povedat??
Edini problem mi je tista veliko opevana razlika v kvaliteti slike v raznih cad programih, (Recimo Acad) ker je to v bistvu razlog zakaj rabim nov monitor. Pa tud velikost. Razlika me 17" in 22" tud ni zanemarljiva.
Ve še kdo kaj o tem povedat??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenska doba monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8054 (6036) | dela |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5872 (4931) | iso2000 |
» | Nov monitor - 2 črti na ekranu ! (vodoravni)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1076) | Tr0n |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2103 (1660) | gappee |
» | Dejstva o LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4174 (3386) | matter |