Forum » Pomoč in nasveti » iskanje soležnikov
iskanje soležnikov
ciklon ::
Zdravo!
Imam problem, in sicer pred kakim dnevom sem videl d v progarmu uTorrent ne downloada več torrentov ampak samo piše iskanje soležnikov. Verzijo uTorrenta imam 3.3, OS pa Win7. Poskusil sem program zagnati kot admin a ni pomagalo. Kaj naj naredim?
Imam problem, in sicer pred kakim dnevom sem videl d v progarmu uTorrent ne downloada več torrentov ampak samo piše iskanje soležnikov. Verzijo uTorrenta imam 3.3, OS pa Win7. Poskusil sem program zagnati kot admin a ni pomagalo. Kaj naj naredim?
- spremenil: ciklon ()
Glugy ::
Zdej je odvisno od popularnosti torrenta. Če ni več popularn potem lahko da so sejalci pa soleženiki odšli. Lahko pa da si tud tak torrent dobil k nima t.i. trackerja. V tem primeru se prepričaj da imaš DHT vklopljen. Prav tako preveri svoj požarni zid da ne blokira torrentov.
čudno je ker mi je torrent do polovice preneslo, čez kak dan pa kar naenkrat nehalo požarnega zidu nisem nič spreminjal tako da nevem kaj bi lahko bilo
ja ampak pri vskem torrentu mi to napišem. bi pa bilo kar čudno da pri niti enem od 10 torrentov nebi bilo sejalcev
Opkow ::
Ce ti pise pod availability manj kot 1.000, potem je velika verjetnost, da ne bos dobil v celoti fajla. Ne vem kako so to prevedli v slovenscino pri utorrentu... Razpolozljivost?
Kurzweil ::
Dej sedno spodaj v Windowsih ofn the hidden icon... tam imaš utorrent, z desnim klikni gor in boš videl omejitev prejemanja/oddajanja. Nekateri trackerji so narejeni tako, da če ne oddajaš tut prejemat nemoreš.
Naslednja stvar, imaš kakšnega starejšega brata, ki bi ti na modemu/routerju nastavil da nemoreš prenašat (to sem recimo nekoč kot sistem nastavljal ljudem, da je bila efektivnost v službi večja).
Probaj za hec z enim res top seed torrentom če vleče, da nisi kakšne čudne torrente preizkusil.
Lahko probaš tudi kakšen drug client, naprimer Vuze ali BitTorrent al kaj je že bil.
Naslednja stvar, imaš kakšnega starejšega brata, ki bi ti na modemu/routerju nastavil da nemoreš prenašat (to sem recimo nekoč kot sistem nastavljal ljudem, da je bila efektivnost v službi večja).
Probaj za hec z enim res top seed torrentom če vleče, da nisi kakšne čudne torrente preizkusil.
Lahko probaš tudi kakšen drug client, naprimer Vuze ali BitTorrent al kaj je že bil.
pri omejitvah imam na oboje neomejeno, pri routerju pa ni noben nič spreminjal, čudno se mi zdi da je torrent do polovice že bil prenesen
Glugy ::
Poglej kok je soleženikov. Po moje nimaš dost dobrga razmerja na trackerju/sledilniku. Druge možnosti si ne predstavljam.
kaže mi kot da ni soležnikov ampak čudno mi je da kar naenkrat jih nebi bilo saj mi je do 57% preneslo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | utorrent ne delaOddelek: Programska oprema | 6795 (4573) | tabl |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 4278 (2975) | Gregex |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14081 (9636) | Brainstorm |
» | uTorrnet težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1666) | Ang3lo |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7141 (4783) | MrStein |