Forum » Pomoč in nasveti » prenosnik blokira
prenosnik blokira
sandi125 ::
dobil sem prenosnik hp530 brez diska. nabavil sem disk, za katerega mi je bilo povedano, da je bil testiran in da javi dve napaki.
naložim windows7 in vse lepo laufa, dokler ne zaženem win update in inštaliram updejte mi po ponovnem zagonu zaganja widowse in naenkrat pokaže BSOD.
Poskusim last known good configurations vendar nič.
Na novo naložim windows in po updejtanju ponovno isto. Poskusim repair windows vendar javi neko napako.
Tretjič naložim windowse in poskusim testirat disk, dobim BSOD.
Četrtič naložim in updejtam samo slo jezik. Testiram Ram, cpu ok. Testiram disk z hd tools pro in po določenem času zopet BSOD.
Po prvem zagonu so windowsi vseskoz delali tekoče, kasneje pa je začelo vse skupaj štekat.
Ma kdo kako idejo. Je disk ali rami?
naložim windows7 in vse lepo laufa, dokler ne zaženem win update in inštaliram updejte mi po ponovnem zagonu zaganja widowse in naenkrat pokaže BSOD.
Poskusim last known good configurations vendar nič.
Na novo naložim windows in po updejtanju ponovno isto. Poskusim repair windows vendar javi neko napako.
Tretjič naložim windowse in poskusim testirat disk, dobim BSOD.
Četrtič naložim in updejtam samo slo jezik. Testiram Ram, cpu ok. Testiram disk z hd tools pro in po določenem času zopet BSOD.
Po prvem zagonu so windowsi vseskoz delali tekoče, kasneje pa je začelo vse skupaj štekat.
Ma kdo kako idejo. Je disk ali rami?
hojnikb ::
kdo pri zdravi pameti kupi disk, ki ima znane napake
Poglej z crystaldiskinfo kakšne so te napake. Prilimaj screenshot sem.
Spomin preglej z memtest (pa ne en pass ampak pusti laufat čez noč
Če ma disk slabe sektorje (in ne kej druga) potem lahko poskusiš srečo z HDAT2 oz kakim podobnim programom za regeneracijo sektorjev. Če je ram, ga vrži stran in menjaj..
Poglej z crystaldiskinfo kakšne so te napake. Prilimaj screenshot sem.
Spomin preglej z memtest (pa ne en pass ampak pusti laufat čez noč
Če ma disk slabe sektorje (in ne kej druga) potem lahko poskusiš srečo z HDAT2 oz kakim podobnim programom za regeneracijo sektorjev. Če je ram, ga vrži stran in menjaj..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesutje diska / windowsa 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3660 (3147) | Seljak |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2322 (1779) | Grizzly |
» | Računalnik se ponovno in ponovno zaganja... Ali crkuje trdi disk??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2997 (2729) | Riff |
» | Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750Oddelek: Pomoč in nasveti | 2242 (1954) | krneki0001 |
» | prosim pomoč ka bom znorel...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2203 (1598) | TriDvaEna |