Forum » Programiranje » [URGENT][Derby+Java]Ne morem se povezati z bazo
[URGENT][Derby+Java]Ne morem se povezati z bazo
KernelPanic ::
Spostovani!
Rad bi se povezal na derby podatkovno bazo in iz svoje java aplikacije mi nikakor ne uspe. Vztrajno mi javlja Connection Refused. Ce pa prekopiram url string (ki ga zgenerira moja aplikacija) in pozenem povezavo z derbyrun.jar (komanda dblookup), se pa poveze in izpise vse tabele in fielde. V cem je fora?
Lp,
Marko
Rad bi se povezal na derby podatkovno bazo in iz svoje java aplikacije mi nikakor ne uspe. Vztrajno mi javlja Connection Refused. Ce pa prekopiram url string (ki ga zgenerira moja aplikacija) in pozenem povezavo z derbyrun.jar (komanda dblookup), se pa poveze in izpise vse tabele in fielde. V cem je fora?
Lp,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google optimiziral vašo zbirko androidnih aplikacij in igerOddelek: Novice / Android | 3659 (2808) | estons |
» | Slovenija novice na Androidu - nadležne reklameOddelek: Mobilne tehnologije | 6536 (6326) | shadeX |
» | Lažna aplikacija za Tor na iOS v App Storu več mesecevOddelek: Novice / Varnost | 8869 (6732) | driver_x |
» | App Store zabeležil že 15 milijard prenosovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13960 (12415) | PrimozR |
» | Vista in 2GB po aplikacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1960 (1670) | r0b3rt |