Forum » Programiranje » Iščem sodelavca
Iščem sodelavca
Rockefeller ::
Ne, nimam podjetje niti iščem koga v ekipo.
Rad bi vprašal le če je kdo, ki ga zanima programiranje, pa tudi če nima dovolj znanja, da delava skupaj na x,y projektu. Ne želim več povedati tukaj zarad' objektivnih razlogov. :)
Sam sem star 21 let (čez 2 meseca 22), študent. O programiranju ne vem bog ve koliko. Znam delati z CSS in html-jem, nekaj malega z SQL in php, vendar zelo, zelo malo, ker se šele učim (le osnovno logiko sem se dosedaj naučil),+ photoshop. Imam pa močno voljo, vem ker sem jo že preizkusil na tem področju.
Rad bi razvil eno poslovno idejo/priložnost. Iščem tako osebo, ki mu je všeč IT podjetništvo in bi mi pomagal v namenu. Tudi ne pričakujem preveč kar se finančnih zadev tiče, to bomo že zrihtal.
Kar je potrebno znati je php, sql, javascript, css in html. Pa tudi to ni, ker bi drug drugemu pomagali (obstaja namreč ogromno tutorialov in knjig o tem, kajne). Ne verjamem da se ne morem(o) naučiti. Lahko, vprašanje je le do kdaj.
Če je kdo tak, naj mi odgovori na arnel.v@hotmail.com.
PS. Najraje bi koga, ki je tam nekje moja generacija.
Rad bi vprašal le če je kdo, ki ga zanima programiranje, pa tudi če nima dovolj znanja, da delava skupaj na x,y projektu. Ne želim več povedati tukaj zarad' objektivnih razlogov. :)
Sam sem star 21 let (čez 2 meseca 22), študent. O programiranju ne vem bog ve koliko. Znam delati z CSS in html-jem, nekaj malega z SQL in php, vendar zelo, zelo malo, ker se šele učim (le osnovno logiko sem se dosedaj naučil),+ photoshop. Imam pa močno voljo, vem ker sem jo že preizkusil na tem področju.
Rad bi razvil eno poslovno idejo/priložnost. Iščem tako osebo, ki mu je všeč IT podjetništvo in bi mi pomagal v namenu. Tudi ne pričakujem preveč kar se finančnih zadev tiče, to bomo že zrihtal.
Kar je potrebno znati je php, sql, javascript, css in html. Pa tudi to ni, ker bi drug drugemu pomagali (obstaja namreč ogromno tutorialov in knjig o tem, kajne). Ne verjamem da se ne morem(o) naučiti. Lahko, vprašanje je le do kdaj.
Če je kdo tak, naj mi odgovori na arnel.v@hotmail.com.
PS. Najraje bi koga, ki je tam nekje moja generacija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje programiranja (Front-end) (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 13585 (10681) | matjash |
» | CSS editor 2011Oddelek: Izdelava spletišč | 2528 (2056) | Ziga Dolhar |
» | V katerem jeziku se lahko naredijo najzahtevnejše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11625 (9137) | gamemen |
» | Kako postaviti spletne strani kot so Bolha.si ali Nepremicnine.net? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11380 (9422) | Tody |
» | [php, html, javascript...] učenje programiranjaOddelek: Programiranje | 4827 (3994) | Adrijan0 |