Forum » Zvok in slika » Povezava zunanjega diska z hišnim kinom in PC
Povezava zunanjega diska z hišnim kinom in PC
digitetra ::
Zdravo,
rad bi povezal PC z zunanjim diskom (preko LAN mreže) in hišni kino (sony BDV-E280) na zunanji trdi disk preko USB. Želel bi nalagati vsebine na zunanji trdi disk direktno preko mreže, takoj za tem pa to vsebino gledati preko hišnega kina povezanega z USB (ki ga bi zaznal kot zunanji trdi disk). Žal mi hišni kino ne podpira DLNA funkcije, četudi imam možnost LAN povezave. Lahko le koristim Sony Bravia TV :))
http://www.buffalotech.com/products/net...
Ta izdelek se me je zdel rešitev, ampak ne vem ali bo delovalo, saj ima USB port IN, mišljeno kot priklop še enega zunanjega diska, nikjer nisem zasledil da bi ta NAS naprava identificirala disk preko USB vodila (torej USB OUT).
Mnenja, rešitve?
rad bi povezal PC z zunanjim diskom (preko LAN mreže) in hišni kino (sony BDV-E280) na zunanji trdi disk preko USB. Želel bi nalagati vsebine na zunanji trdi disk direktno preko mreže, takoj za tem pa to vsebino gledati preko hišnega kina povezanega z USB (ki ga bi zaznal kot zunanji trdi disk). Žal mi hišni kino ne podpira DLNA funkcije, četudi imam možnost LAN povezave. Lahko le koristim Sony Bravia TV :))
http://www.buffalotech.com/products/net...
Ta izdelek se me je zdel rešitev, ampak ne vem ali bo delovalo, saj ima USB port IN, mišljeno kot priklop še enega zunanjega diska, nikjer nisem zasledil da bi ta NAS naprava identificirala disk preko USB vodila (torej USB OUT).
Mnenja, rešitve?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rad bi, da se USB vhod računalnika obnaša kot trdi diskOddelek: Strojna oprema | 1758 (1503) | valvoline1 |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8202 (5027) | stefp |
» | DVD Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1832) | boogie_xlr |
» | USB 3.0 prihajaOddelek: Novice / Diski | 5291 (4209) | PrimozR |
» | Zunanji trdi diski, kaj je bolje?Oddelek: Kaj kupiti | 3227 (2556) | fizolcek |