Forum » Mobilne tehnologije » Android - spremembra Google računa
Android - spremembra Google računa
dottor ::
Ker mi je iz sedaj še nerazumljivih razlogov Google blokiral moj gmail račun, ki sem ga uporabljal samo za Googlove storitve (Andorid, Youtube, ...), sem si ustvaril nov račun. Sedaj imam v Android telefonu praktično dva Google računa vnešena in mi včasih zateži, da povezava z Google računom ni mogoča. Zanima me, če bi lahko kako spremenil primarni Googlov račun iz starega v novega. V Chrome sem se sicer že prijavil z novim računom, prav tako sem dodal še nov račun v Market Play in Gmail ampak mi včasih preklopi na "primarni" račun, ki pa je blokiran, svoje telefonske številke pa ne bom zaupal Googlu, da mi pošljejo neko kodo. Pač na Youtubu sem imel neke posnetke ampak tej niso življenjsko pomembni in sem zato odprl nov Googlov račun, kar mi je vzelo vsega 2 minute. Telefon ne bi rad ponastavil na tovarniške nastavitve (imam backup vseh aplikacij ampak vseeno je vse ostalo še za nastavit). Telefon prav tako ni rootan.
Že vnaprej hvala za pomoč.
Že vnaprej hvala za pomoč.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
klinker ::
V nastavitvah gres v racun katerega hoces odstranit, settings (une tri pikice v zgornjem desnem kotu) in remove account.
dottor ::
Super. Hvala.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos aplikacij / podatkov / SMSov .. na nov telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 6908 (708) | matobeli |
» | Blokada otroškega Google računa (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10766 (9402) | vahid |
» | Android - omejevanje uporabnikov računaOddelek: Mobilne tehnologije | 991 (919) | Invictus |
» | Google računiOddelek: Omrežja in internet | 3724 (1988) | zindo23 |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3837 (3354) | Jst |