Forum » Izdelava spletišč » Začetnik
Začetnik
|CyGNUS-x ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem dobil idejo o spletni strani. Rad bi naredil prav tako profi. Sem začetnik, zato ne vem v katerem programu bi delal. Rad bi, da je program dokaj enostaven in se z njim da narediti v redo spletna stran.
Lp
Pred kratkim sem dobil idejo o spletni strani. Rad bi naredil prav tako profi. Sem začetnik, zato ne vem v katerem programu bi delal. Rad bi, da je program dokaj enostaven in se z njim da narediti v redo spletna stran.
Lp
R0K ::
Dreamweaver alpa Utraedit. Pomoje ti bo bolje DW.
Izogibaj se frejmov in živih barv. Uporabljal tabele in šparaj z nepotrebnimi animacijami.
Izogibaj se frejmov in živih barv. Uporabljal tabele in šparaj z nepotrebnimi animacijami.
Ziga Dolhar ::
Enivej, če bi res rad izgledal kot začetnik-ki-je-profi, potem preskusi Microsoft FrontPage.
Če bi bil ma zadovoljen z malce slabšim ugledom, boš pa prebral kakšen tutorial o HTML. Za začetek.
Če bi bil ma zadovoljen z malce slabšim ugledom, boš pa prebral kakšen tutorial o HTML. Za začetek.
https://dolhar.si/
Tody ::
Profi spletno stran lahko naredis ce beres tale forum Druga
ce uporabis DREAMWAVER oz
ce si ga ne mores privosciti sezi po beleznici ali front page expres.
Zdraven lahko uporabljas tudi FLASH oziroma njegovega brata SWISHA toda vsi ti programi so demoti za prave je treba placati.
RESITEV:
1.)Po 30 dneh nalozi se enkrat sistem
2.)Kupi programe
Mogoce ne bi skodilo pogledat SEM in SEM
ce uporabis DREAMWAVER oz
ce si ga ne mores privosciti sezi po beleznici ali front page expres.
Zdraven lahko uporabljas tudi FLASH oziroma njegovega brata SWISHA toda vsi ti programi so demoti za prave je treba placati.
RESITEV:
1.)Po 30 dneh nalozi se enkrat sistem
2.)Kupi programe
Mogoce ne bi skodilo pogledat SEM in SEM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tody ()
|CyGNUS-x ::
Najlepša hvala fantje
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 276567 (2218) | javor33 |
» | Prosim za kritiko (oceno) spletne strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 4723 (3453) | Skatey |
» | Internetna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5967 (5155) | Mipe |
» | Programi za izdelavo spletiščOddelek: Izdelava spletišč | 1557 (1247) | darh |
» | Kateri program za spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (3481) | 3LeR. |