Forum » Pomoč in nasveti » konventiranje MOV v avi???
konventiranje MOV v avi???
smesnoje ::
Mene pa zanima kako prekonvertiraš iz datotek MOV v avi.
Trenutno imam neko datoteko(beri videoposnetek) v MOV in ga z ničemer ne morem prebrati na računalniku.
Trenutno imam neko datoteko(beri videoposnetek) v MOV in ga z ničemer ne morem prebrati na računalniku.
SimplTech ::
Uporabiš enega izmed programov za konvertiranje. Recimo Freemake Video converter (link).
Highlag ::
Lahko si namestiš VLC media player, ki bi moral skoraj sigurno predvajati tvoj film (brez nameščanja kodekov), ali pa namestiš konverter, ki ti bo filmček konvertiral v kakšen drug format. Sam uporabljam kar tole: http://www.mediacoderhq.com/
Moraš seveda izbrati kodek za video - recimo xvid, nastaviti kompresijo, audio codec in izbrati kontainer, ki ga želiš - avi.
Moraš seveda izbrati kodek za video - recimo xvid, nastaviti kompresijo, audio codec in izbrati kontainer, ki ga želiš - avi.
Never trust a computer you can't throw out a window
smesnoje ::
no jaz sem si z loudal VLC Media Player v1 05 zdaj je pa problem inštalacija, ker saj znam sledit navodilom ampak me že prvi korak zmede ko moram ene stvari odkljukat. pa a bi bil kdo tok prijazen da bi napisal celoten potek inštalacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3966 (3228) | energetik |
» | Grafa s poporo za HD video in poceni (ne tako nov) računalnikOddelek: Strojna oprema | 1635 (1635) | boris22 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12709 (10564) | Jst |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8564 (7645) | HitriPepe |
» | HD filmi - kako gledati "najceneje"?Oddelek: Zvok in slika | 2776 (2153) | BlackAdder |