Forum » Zvok in slika » ABC kodekov
ABC kodekov
Blup ::
Ali bi mi kdo znou mal razložit kaj kej kkšn kodek počenja...
... tisti video kodeki so mi jasni, najve sta v uporabi DivX in XviD ... video kodek mi tut napiše če pogledam v VirtualDubu, tko da to ni panike...
... kar me pa res zanima je pa pol naprej... kaj so tisti Frame Serverji, Audio kodeki, DirectShow filters ipd...
- Zakaj mi kkšn film na glavo obrne
- zakaj imam včasih zeleno sliko
- zakaj se včasih slika razmaže
- kateri avdio kodeki se med sabo kregajo in pol zvok ne dela, če jih je preveč inštaliranih
- zakaj mi v VirtualDub ponavadi ne pokaže ker avdio kodek je biu uporabljen
.. če bi mi znou kdo na ta vprašanja odgovort bi biu zelo hvaležn in bi mi pršparu veliko časa, ki ga porabi z igranjem z Nimo packom...
... al pa če mi poveste kkšn program, ki ti pove točno kaj rabiš inštalirat, ker na žalost, če vse inštaliram še mn dela
Blup
... tisti video kodeki so mi jasni, najve sta v uporabi DivX in XviD ... video kodek mi tut napiše če pogledam v VirtualDubu, tko da to ni panike...
... kar me pa res zanima je pa pol naprej... kaj so tisti Frame Serverji, Audio kodeki, DirectShow filters ipd...
- Zakaj mi kkšn film na glavo obrne
- zakaj imam včasih zeleno sliko
- zakaj se včasih slika razmaže
- kateri avdio kodeki se med sabo kregajo in pol zvok ne dela, če jih je preveč inštaliranih
- zakaj mi v VirtualDub ponavadi ne pokaže ker avdio kodek je biu uporabljen
.. če bi mi znou kdo na ta vprašanja odgovort bi biu zelo hvaležn in bi mi pršparu veliko časa, ki ga porabi z igranjem z Nimo packom...
... al pa če mi poveste kkšn program, ki ti pove točno kaj rabiš inštalirat, ker na žalost, če vse inštaliram še mn dela
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub - napaka pri odpiranju ?!Oddelek: Zvok in slika | 2662 (2343) | #000000 |
» | [Adobe Premiere Pro] - kompresiranjeOddelek: Zvok in slika | 2132 (1853) | Volk| |
» | Codec za Terminator3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1374) | SasoS |
» | Sergio & Predavanje od Voodoo do GeForceFX (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6446 (4702) | Jeebs |
» | Videoposnetek predavanja v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 2627 (2627) | minmax |