» »

PC -problemi

PC -problemi

hani ::

Imam Celeron 1.2, 60gb disk, 512 rama, zvočno Audigy, grafično Geforce 2 (64mb), DVD in CD-R, windowse XP-pro.

Problemi:
1. Ko snemam iz CD-ja mi na začetku piše, da je do konca še dve minuti, potem pa ta čas večkrat narašča 8.12.14.20,… minut, dokler se ne pojavi okence o napaki (zdi se mi, da piše CRC). Stestiral sem oba pogona (DVD in CD-R) in je vse v redu. Ta problem nastaja le občasno, me pa zanima, kaj je lahko vzrok.

2. Če računalnik dalj časa pustim prižganega in ne delam nič na njega ťzmrzneŤ. ???

3. Ni mi jasno, zakaj mi datoteke npr. velikosti 20mb v photoshopu shranjuje 20s, pa četudi imam naštimano, da naj uporablja 90% pomnilnika.

4. Tedensko dvakrat se mi tudi zgodi, da se med delom PC nenadoma ugasne in ponovno zažene.

PC je star 6 mesecev. Čeprav je še pod garancijo se obračam na vas, ker opravljam tako službo, da ne morem biti brez njega. Sumim pa, da je za vse to kriv RAM. Za odgovore se vam že v naprej lepo zahvlajujem.

boštjan ::

da boš vido tvojo napako prvo odstrani kljukico za AUTO RESTART.To najdeš v control panel-system-zavihek advanced-pod startup and recvery stisni setings in pod system recovery boš našel ta AUTO RESTART

neki123 ::

Mogoče RAM, mogoče Osnovna plata, mogoče napajalnik

Izklopil sem avtomatski restart. Ko mi je računalnik zmrznil mi je javil naslednjo napako:
THE BROBLEMS SEEMS TO BE CAUSED BY THE FOLOWING FILE: NV4_DISP

TEHNICAL INFORMATION:
STOP: 0x000000EA (0x81DD8610, 0x81BD0CD0, 0x81B9B5B8, 0x00000007)

Prosim vas za nasvet, ka naj naredim.

Hvala

Klemenn ::

druge detonatorje rabiš očitno!:\

41.09 toplo priporočam :D

Kaj so to detonatorji in kje jih lahko dobim?
hvala

to so gonilniki za geforce kartice,dobiš na www.nvidia.com

Zdaj imam najnovejši detonator. Vprašal bi, če ga naj kompletno inštaliram ali samo kakšen del ?!
Hvala

del,kaj pa maš na voljo še inštalirat.ti daj kompletno inštalirat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BSOD 0x00000124

Oddelek: Pomoč in nasveti
441563 (1004) s1m0n
»

Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644888 (4397) Hux
»

Problemi pri inštalaciji linux RH 7.3

Oddelek: Operacijski sistemi
12937 (796) shock
»

windows Xp - problem

Oddelek: Operacijski sistemi
442439 (1456) Maxtor
»

PLEXTOR BurfProof unicuje cdje - prosim pomagajte!

Oddelek: Pomoč in nasveti
91627 (1381) krho

Več podobnih tem