Forum » Programiranje » Eclipse Juno SR2 - težav(ic)e
Eclipse Juno SR2 - težav(ic)e
MrStein ::
A še komu ta verzija nagaja?
Se mi je zgodilo recimo:
- zašteka en Perspective. Čeprav klinem na drugega, ostane prikaz enak. V meniju File točka "Restart" postane disablana... ???
- pri diff/compare se včasih na vrhu okna ne pojavi toolbar, ki ima te tri tipke: "ignore white space", "next chanmge", "prev change". Ali pa toolbar je, ampak so gumbi na njem disablani
- Mark Occurences (Alt+Shift+O) pogosto ne dela, to je že zabeleženo: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug....
- vrstni red gumbov pri izbiri Perspective se ne da več spreminjati z drag'n drop
Prej sem imel Indigo in mi je malo žal, da sem upgrade-al... (ne gre se za program sam, ampak za workspace, ki sem si ga uredil)
Se mi je zgodilo recimo:
- zašteka en Perspective. Čeprav klinem na drugega, ostane prikaz enak. V meniju File točka "Restart" postane disablana... ???
- pri diff/compare se včasih na vrhu okna ne pojavi toolbar, ki ima te tri tipke: "ignore white space", "next chanmge", "prev change". Ali pa toolbar je, ampak so gumbi na njem disablani
- Mark Occurences (Alt+Shift+O) pogosto ne dela, to je že zabeleženo: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug....
- vrstni red gumbov pri izbiri Perspective se ne da več spreminjati z drag'n drop
Prej sem imel Indigo in mi je malo žal, da sem upgrade-al... (ne gre se za program sam, ampak za workspace, ki sem si ga uredil)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Zdaj pa je iz context (pod)menija Run As izginil vnos "JUnit Test".
Po restartu je spet tam.
(sovražim ko se open source zgleduje po Microsoft-u...)
Po restartu je spet tam.
(sovražim ko se open source zgleduje po Microsoft-u...)
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
DuleKrtola ::
kr?en ::
Meni tudi Eclipse dopizdeva pocasi.
Bi uporabljal IntelliJ IDEA, ampak Maven overlaying JARov na WAR pri hot-deployanju ne dela, tako da mi je neuporaben ...
Bi uporabljal IntelliJ IDEA, ampak Maven overlaying JARov na WAR pri hot-deployanju ne dela, tako da mi je neuporaben ...
detroit ::
Meni ga tudi juno sir je. Poleg teda da moram dvakrat compilat vsako stvar mi dostikrat v logcat ne izpisuje ipd. Ampak dokler sem prelen za reinstal moram biti tiho:)
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Caching browserjiOddelek: Programiranje | 1187 (853) | smacker |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4885 (2540) | harvey |
» | Microsoftov SQL Server prihaja na Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 29442 (24127) | noraguta |
» | Programerski softwareOddelek: Programiranje | 3676 (2801) | Qushaak |
» | Windows 8 leta 2012, prve podobe ušle na splet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24516 (20700) | Jst |