Forum » Pomoč in nasveti » USB porti odpovejo po "prebujanju" računalnika
USB porti odpovejo po "prebujanju" računalnika
Gapiee ::
Hej!
Nedolgo po tem ko sem formatiral se je pojavila napaka, da po tem, ko "zbudim" računalnik vsi USB porti odpovedo (vsi 2.0, tudi oba 3.0). Na prejšnjem windowsu se to ni zgodilo. A je imel slučajno že kdo takšne težave pa jih je uspel rešiti? :S
Nedolgo po tem ko sem formatiral se je pojavila napaka, da po tem, ko "zbudim" računalnik vsi USB porti odpovedo (vsi 2.0, tudi oba 3.0). Na prejšnjem windowsu se to ni zgodilo. A je imel slučajno že kdo takšne težave pa jih je uspel rešiti? :S
Driverje sem vse inštaliral iz CDja tko da to nemore bit problem...
Aja računalnik je bil kupljen na začetuku avgusta. Spetifikacije:
- Procesor: Intel core i7 2600K, 3,4 Ghz
- RAM: ddr3 8GB 16000 Mhz
- Grafa: nVidia GeForce GTX 460
Aja računalnik je bil kupljen na začetuku avgusta. Spetifikacije:
- Procesor: Intel core i7 2600K, 3,4 Ghz
- RAM: ddr3 8GB 16000 Mhz
- Grafa: nVidia GeForce GTX 460
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gapiee ()
axee ::
Ravno to zna biti problem, ker so stari driverji iz CD-ja, ne pa najnovejši iz spletne strani.
Evo porihtal. Kar naenkrat je stvar začela nazaj delat :o Sedaj pa spet problemi ker se windows noče aktivirat... here we go again....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | generalni problem s stabilnostjo win7 in programovOddelek: Pomoč in nasveti | 637 (569) | hojnikb |
» | Kako ugotoviti zakaj se mi ugasne računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3170 (2823) | Jst |
» | Intel predstavil nov vezni nabor Z77 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 17386 (14728) | Janac |
» | avdio/video programi povzročajo crash programa/sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 920 (839) | Jst |