Forum » Strojna oprema » Okvara mrežne kartice
Okvara mrežne kartice
andi5 ::
Pozdravljeni,
zanima me če morda veste za kakšno napako gre in sicer; imam prenosnika z winXP in na LAN vhodu svetita obe lučki (rumena + oranžna) non stop tudi ko ni kabl priključen in pa seveda žična internetna povezava ne deluje.
Ker prenosnika ne uporabljam pogosto, ne vem ob kakšni priliki je nastala ta težava.
Trenutno me zanima če imate kakšno idejo o napaki ali so mogoče nastavitve problem ali je šla kartica rakom žvižgat :)
Hvala za odgovor
zanima me če morda veste za kakšno napako gre in sicer; imam prenosnika z winXP in na LAN vhodu svetita obe lučki (rumena + oranžna) non stop tudi ko ni kabl priključen in pa seveda žična internetna povezava ne deluje.
Ker prenosnika ne uporabljam pogosto, ne vem ob kakšni priliki je nastala ta težava.
Trenutno me zanima če imate kakšno idejo o napaki ali so mogoče nastavitve problem ali je šla kartica rakom žvižgat :)
Hvala za odgovor
Andrej
andi5 ::
Ja sej vem, samo me ne sekiram kaj dosti, ker ga res malo uporabljam je bolj za rezervo.
Andrej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: andi5 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radar detektor (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14873 (2751) | A. Smith |
» | Avtomobili, zasebnost, prihodnost. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10816 (9282) | jype |
» | Visoka temperatura prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 7200 (6476) | Stupo |
» | CPU stalno na 100% - software/hardware=?Oddelek: Operacijski sistemi | 1643 (1547) | kapNemo |
» | Mrezne kartice 100/10Mbps delajo pocasiOddelek: Strojna oprema | 1931 (1577) | Racunalnik |