Forum » Pomoč in nasveti » Other devices ?
Other devices ?
Matija0 ::
Spostovani, po nanovo instaliranih WIN XP (SP3) ne morem na internet ?
Pri "other devices" se pojavi rumen vprasaj, se pravi da mi mankajo gonilniki.
Pa me zanima, glede na to da nimam CDja z gonilniki, ce obstaja kaksna alternativa za posodobitv gonilnikov?
Pri "other devices" se pojavi rumen vprasaj, se pravi da mi mankajo gonilniki.
Pa me zanima, glede na to da nimam CDja z gonilniki, ce obstaja kaksna alternativa za posodobitv gonilnikov?
Mavrik ::
Podati nam boš moral več informacij - kakšen računalnik imaš? Katera matična? Katera mrežna?
The truth is rarely pure and never simple.
Halfdead987 ::
Seveda je. Lan driverje potegneš nekje kjer imaš internet,daš na usb ter inštaliraš na tem pcju z win xp.
Bolf3nk ::
http://www.dell.com/support/drivers/us/...
vse na enem mestu... glej pod network, prvo je za wifi, drugo pa za lan
vse na enem mestu... glej pod network, prvo je za wifi, drugo pa za lan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Hayabusa ::
Namesto da bi ga naučili samega loviti ribe mu dajete hrano .
google, kamor za iskanje vpišeš model svoje osnovne plošče in/ali proizvajalca grafične kartice...
google, kamor za iskanje vpišeš model svoje osnovne plošče in/ali proizvajalca grafične kartice...
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Mavrik ()
Denke7 ::
Zdravo fantje ;)
Ne vem kam naj napišem to, zato sem kar tukaj.
Prosil bi, če mi pomagate najti shemo in stvari za izdelavo DC-DC pretvornika. Izdelati moram pretvornik, da bo pobiral energijo iz sončnih celic in nato polnil akumulator. Izhodna napetost bo 24v. Iščem že dva dneva skupaj pa nič ne najdem.
Prosim če mi pomagate in najlepša hvala vsem ;)
Lep pozdrav
Be + ;D
Ne vem kam naj napišem to, zato sem kar tukaj.
Prosil bi, če mi pomagate najti shemo in stvari za izdelavo DC-DC pretvornika. Izdelati moram pretvornik, da bo pobiral energijo iz sončnih celic in nato polnil akumulator. Izhodna napetost bo 24v. Iščem že dva dneva skupaj pa nič ne najdem.
Prosim če mi pomagate in najlepša hvala vsem ;)
Lep pozdrav
Be + ;D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19069 (9153) | krneki0001 |
» | Prenosnik do max - 300 evrovOddelek: Kaj kupiti | 1926 (1644) | bajsibajsi |
» | win7 - problem z predogledomOddelek: Operacijski sistemi | 3076 (2778) | Cold1 |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33100 (10163) | zuz3k |
» | Google testira Digg funkctionalnostOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2513 (2513) | root987 |