Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava za polnilno baterijo Maxell ML1220
Zamenjava za polnilno baterijo Maxell ML1220
Frenckie ::
Pri prenosniku ACER TravelMate 2303 NLC se je pogosto dogajalo, da je bilo potrebno v Biosu ponovno nastavljati uro in datum pa še nekatere nastavitve.
Hotel sem zamenjati gumb baterijo. Ugotovil sem, da ima ta prenosnik polnilno baterijo Maxell ML1220 premera 12,5mm in debeline 2mm. Zanima me, katera bi bila zamenljiva in da se jo dobi pri nas. Lahko je tudi večjega premera.
Doma imam samo CR2032, ki pa ni polnilna.
Hvala za pomoč.
Hotel sem zamenjati gumb baterijo. Ugotovil sem, da ima ta prenosnik polnilno baterijo Maxell ML1220 premera 12,5mm in debeline 2mm. Zanima me, katera bi bila zamenljiva in da se jo dobi pri nas. Lahko je tudi večjega premera.
Doma imam samo CR2032, ki pa ni polnilna.
Hvala za pomoč.
Frenckie ::
Na DELKO - vi spletni strani sem že preverjal, pa te baterije ni.
Očitno mi preostane le eBay.
Hvala.
Očitno mi preostane le eBay.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AAA Polnilne baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3119 (2494) | Dr_M |
» | Baterija pri ugasnjenem prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1368 (1171) | menjalnik |
» | Katera namizna miška z polnilno postajoOddelek: Kaj kupiti | 1531 (1339) | sajmon |
» | Kako vem, ali je baterija v prenosniku crknila?Oddelek: Strojna oprema | 4453 (4042) | SG_101 |
» | Notebook, baterija in elektrikaOddelek: Strojna oprema | 1389 (1251) | Cokolesnik |