Forum » Pomoč in nasveti » Virtualni mikrofon
Virtualni mikrofon
Molde321 ::
Pozdravljeni,
zanima me kako naj ustvarim nek virtualen mikrofon? Da bi lahko predvajal neke zvočne datoteke (.mp3) brez mikrofona? Rad bi, nekaj na tak način - recimo da želim preko skypa ali v kakšni drugi aplikaciji, ki ima možnost izbire "recording devices" izbrati virtualni mikrofon (ki ne obstaja niti ni vključen v PC), ki bo sprejemal zvok iz windows medie player in ga posredoval skozi skype; ta zvok bi potem slišal tisti na drugi strani, ki me kliče oz. jaz njega ...
Obstaja kaj takšnega?
zanima me kako naj ustvarim nek virtualen mikrofon? Da bi lahko predvajal neke zvočne datoteke (.mp3) brez mikrofona? Rad bi, nekaj na tak način - recimo da želim preko skypa ali v kakšni drugi aplikaciji, ki ima možnost izbire "recording devices" izbrati virtualni mikrofon (ki ne obstaja niti ni vključen v PC), ki bo sprejemal zvok iz windows medie player in ga posredoval skozi skype; ta zvok bi potem slišal tisti na drugi strani, ki me kliče oz. jaz njega ...
Obstaja kaj takšnega?
BullDozer ::
ManyCam Virtualna spletna kamera, z njo lahko sogovorcu predvajaš filme, glasbo itd.
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
...:TOMI:... ::
Nisem se poglabljal v to, zanima me, če se da zmiksati recimo muziko in govor za predvajanje po skype-u? Ker če izbereš drug mikrofon, potem ni govora...
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "All-In-One" dobre slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1952 (1374) | gregc1 |
» | Kako na android sistemu postaviti SIP/VoIP preko katerega kličem SLO številke ko semOddelek: Omrežja in internet | 2960 (2795) | Pesimist |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1636 (844) | Assass1n |
» | SkypOddelek: Pomoč in nasveti | 4373 (3803) | Izi |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8616 (5167) | Gandalfar |