Forum » Pomoč in nasveti » Wi-fi hotspot - katerega?
Wi-fi hotspot - katerega?
BlackCaiman ::
Pozdrav!
Iščem wifi hotspot za prenosnik. Uporabljal se bo za klicanje preko viber aplikacije. Ali je kakšen program, ki je res dober in omogoča oddajanje dobrega signala?
Poizkusil sem wi-fi hotspot creator (ni delal) in mhotspot (deluje kar vredu, vendar povezava pri klicanju ni dobra pa čeprav sem čisto blizu prenosnika).
Iščem wifi hotspot za prenosnik. Uporabljal se bo za klicanje preko viber aplikacije. Ali je kakšen program, ki je res dober in omogoča oddajanje dobrega signala?
Poizkusil sem wi-fi hotspot creator (ni delal) in mhotspot (deluje kar vredu, vendar povezava pri klicanju ni dobra pa čeprav sem čisto blizu prenosnika).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za tiste, ki imajo dual SIM telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2692 (1984) | Mavrik |
» | Uradno: Samsung Galaxy Fold preložen za nedoločen časOddelek: Novice / Android | 11269 (9003) | Nikec3 |
» | Wi-Fi ne deluje na iPhone mobilnikih(Telemach)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1070) | Furbo |
» | Tablični računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3450 (3318) | krneki0001 |
» | Ali je možen sistem klicanja v gsm preko wifi na pda-jih?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3388 (3180) | Ursus |