Forum » Operacijski sistemi » Boot sistem....
Boot sistem....
wortel ::
Zdravo
Pri testiranju live distribucije linuxa (mint) mi je nekako uspelo da sem sprožil proces inštalacije. Pri tem se je začelo formatiranje, ki je trajalo nekaj 10 sekund, vendar ravno dovolj da ne vidim več nobene particije na disku. Vidim samo en disk. Zdej me pa zanima če ma kdo kako izkušnjo idejo z reševanjem podatkov. Sej ravno vseh verjetno ne bom dobil nazaj, vendar večino upam da se jih da.
Hvala za odgovore.
Pri testiranju live distribucije linuxa (mint) mi je nekako uspelo da sem sprožil proces inštalacije. Pri tem se je začelo formatiranje, ki je trajalo nekaj 10 sekund, vendar ravno dovolj da ne vidim več nobene particije na disku. Vidim samo en disk. Zdej me pa zanima če ma kdo kako izkušnjo idejo z reševanjem podatkov. Sej ravno vseh verjetno ne bom dobil nazaj, vendar večino upam da se jih da.
Hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7879 (6251) | solatko |
» | Eden izmed HDD v raidu je mrtevOddelek: Pomoč in nasveti | 5317 (4600) | ST-777 |
» | Hard Disk Error - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2825 (2539) | Pyromanic |
» | Naredil RAID 0 SATA, ampak zakaj tako čuden rezultat v Hdtach?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (990) | TribesMan |
» | Računalnik preveč obremenjen z neznanim procesomOddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1482) | CaqKa |