Forum » Loža » števila od 111 do 000
števila od 111 do 000
d ::
oj!
če se kodo spomni, kaj pomenijo cifre od 111 do 000 naj javi. To smo včasih uporabljal ko smo gledal registerske tablice. In pol sekal krogec narejen iz prstov
če se kodo spomni, kaj pomenijo cifre od 111 do 000 naj javi. To smo včasih uporabljal ko smo gledal registerske tablice. In pol sekal krogec narejen iz prstov
Matek ::
Lol, bi mogu sošolki kaki reč. Punca majo na tone tega. V stilu kihneš ob enajstih - ljubi te temnolasec, kihneš ob dvanajstih - prišakuj klic,ipd. Jaz se temu samo smejim
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ej MMM! sam lepo sm uprašu. če pa si tolk pameten pa poklič katero svojo sošolko pa nej ti zrecitirajo pa bot faca pa mi odgovor. sej se ni treba norca delat. ok????????
ko kome i zašto?
ko kome i zašto?
classic ::
d, pa ne se jokat! Danes se folk pač ne gre več teh pastirskih igric. No, mogoče mlajši "v Ciciban poglej" he he he
ej klasik! a to ste iz istega kluba! sem slišal, da... ma sej ni važn. v glavnem, če ne moreš pa pokličeš prijatelja ali pa prosiš za pomoč publike...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov način avtentifikacije z načinom vnosa geslaOddelek: Novice / Varnost | 6774 (5492) | MrStein |
» | Poceni tiskanjeOddelek: Kaj kupiti | 3708 (3233) | LuGi |
» | Diebold priznal pomankljivosti volilnih naprav (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 7918 (6526) | driver_x |
» | Centrifuga z 20 G-jiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4981 (4016) | AIRMAN |
» | Postavil SNEŽAKA in grozi tožba (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5305 (2776) | aljazh |