Forum » Pomoč in nasveti » Ali kdo ve kako se resetira čip na kartuši HP 364?
Ali kdo ve kako se resetira čip na kartuši HP 364?
miraldi ::
Torej naslov teme vse pove. Rad bi nabavil črnila in sam nafilav prazne originalne kartuše. Vendar moram najprej resetirati čip na kartuši, ki ima nekakšno avtomatsko blokado, da ko se doseže omejeno število kopij z vsako kartušo posebej ne gre več naprej pa če jo nafilaš do max z črnilom.
Kako naj resetiram čip, da bo spet šlo od nule naprej?
Kako naj resetiram čip, da bo spet šlo od nule naprej?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
eales ::
Mam iste kartuše in jih sam filam, pa nisem še nikoli naletel na omenjeni problem s čipom...kartuša sicer javi, da verjetno ni originalna in tiskalnik mi kaže da je prazna, ampak vseeno lahko tiskam dalje. Edina omejitev ki se pojavi je, da mi po cca. pol leta kartuša ne drži več črnila. Tista goba, ki je v kartuši, očitno ni več tako vpojna in takrat spet kupim nove in jih veselo filam dalje.
miraldi ::
A ni tko, da je ima vsak čip na kartuši določen limit koliko in ve kdaj je kartuša prazna? Zato ga treba resetirat.
Meni je tiskalnik javil, da kartuša ni original(čeprav je bila) in nisem nikakor mogel natisniti niti ene strani.
Kako si ti rešil, da je šlo skozi?
Nebi rad kupil cel kit nakoncu pa nebom mogel tiskat. A to si v svoje(originalne kartuše) dodal barve ali si kupil fejk kartuše in v njih dodal barvo?
Meni je tiskalnik javil, da kartuša ni original(čeprav je bila) in nisem nikakor mogel natisniti niti ene strani.
Kako si ti rešil, da je šlo skozi?
Nebi rad kupil cel kit nakoncu pa nebom mogel tiskat. A to si v svoje(originalne kartuše) dodal barve ali si kupil fejk kartuše in v njih dodal barvo?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
eales ::
Ko mi je tiskalnik javil, da kartuša ni originalna, sem kliknil da je originalna in da sem jo kupil pri pooblaščenem prodajalcu...in stvar je tiskala dalje. Niti se ni več pojavljalo obvestilo ne nič. Edino kolk so polne mi ne kaže. Pač kaže da so prazne, ampak vseeno tiska dalje. Nobenga čipa mi ni blo treba resiterat. Filam pa originalne kartuše. Tiskalnik imam skoraj leto in pol in ravno pred kratkim sem kupil drugi komplet vseh kartuš. Najprej sem pol leta filal tovarniške, nato pa sem kupil originalne polne in jih spet filal cca. pol leta...pač dokler goba v kartuši ne postane popolnoma nevpojna. Stvar deluje brez kakršnih koli problemov in tudi na tiskalniku se do sedaj niso pojavile nobene okvare. Imam pa HP Photosmart 6510 in svar dela kot puška. Mogoče je pa kakšen drug model malo bolj natančen ali so krtuše originalne ali ne...zgolj ugibam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24530 (19003) | svecka |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14753 (9333) | matej5734 |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8284 (6412) | Jst |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3916 (3340) | TheJack |
» | *tiskalnik inkjet* kako poceni tiskati?Oddelek: Kaj kupiti | 2369 (2121) | nodes |